Wallet van Robert 17: Robert blijft de Bitcoin voor

Sinds ik 3 weken geleden de Bitcoin en de meeste Altcoins even liet voor wat het was is de markt erg volatiel geweest. Ook de afgelopen week was een afwisseling van hoge pieken en diepe dalen. We bekijken wat dit voor invloed mijn wallet had. Ook bekijken we de verwachting voor de wallet van Robert in de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

In de vorige wallet van Robert zagen we hoe ik, net als de markt, verloor, maar beter presteerde dan de Bitcoin. De koersen gaven geen aanleiding om in te grijpen. Deze week begon ik dus ook met de Binancecoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) in mijn wallet. Daarnaast had ik mijn saldo nog steeds op de rekening. Zo ging ik goed voorbereid de week in.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten behaalde de wallet van Robert sinds vorige week?

Mijn account bij Bitcoinmeester bestond, net als vorige week dus uit een saldo fiat geld, 1 kleine munt, Basic Attention Code (BAT) en de BinanceCoin (BNB). Onderstaand overzicht toont je direct de resultaten van de cryptomunten die ik in bezit heb. Het rendement van de Bitcoin ten opzichte van de Euro was de afgelopen week + 6,12 %.

De wallet van Robert op 22 juli 2019 om 22.55 uur.
De wallet van Robert op 22 juli 2019 om 22.55 uur.

Zoals jullie zien maakten beide cryptomunten een goed weekresultaat. Zij versloegen de Bitcoin en daarmee is mijn doel voor deze week ook weer geslaagd. Na het verlies van ruim 13 % van vorige week hoop ik dat het herstel doorzet en dat we volgende week de schade weer inlopen.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Om de Basic Attention Token (BAT) te heroverwegen is een saldo van minimaal € 9,50 nodig. Zover zijn we nog niet, dus dat is ook deze week een simpele keuze. HODL 4 LAMBO! Om het maar eens in cryptotaal uit te drukken.

Mijn analyse begint, zoals elke week, op de site van BitcoinMeester. Met ruim 160 cryptomunten en heldere grafieken kan ik de technische analyses maken die ik nodig heb. BinanceCoin (BNB) blijft technisch sterke koopsignalen afgeven. Uit de fundamentele informatie die ik heb blijken geen rode vlaggen. Alle reden dus om de investering voorlopig te handhaven. Hiermee is het een van de weinige munten die een duidelijk signaal afgeeft. De andere munten uit de top 25 geven een neutraal tot gematigd koopadvies op basis van de technische ratio’s. De trend is echter bijna overal negatief.

Daarbij zien we nog geen echt duidelijke koersrichting ontstaan. Wat daarbij opvallend is en mij enige zorgen baart is dat de beurzen vandaag niet reageerden op het openen van cryptohandelshuis Bakkt. Dit was vorig jaar namelijk in de ogen van investeerders nog de grote stap die Bitcoin nodig zou hebben om de cryptowinter achter zich te laten.

Het lijkt me daarom verstandig om toch nog even een afwachtende houding aan te nemen. Mijn wallet blijft dus ongewijzigd. De inhoud is als volgt:

[ninja_tables id=”2558″]

Wat verwacht ik voor de komende week?

Afgezien van het rentebesluit van de ECB, dat naar verwachting niet schokkend zal zijn, staan er weinig evenementen op de agenda. Ook de vakantieperiode en bijbehorende rustige handel maakt dat ik een reguliere handelsweek verwacht. Zeker nu de markt niet reageert op het openen van Bakkt lijkt een zijwaartse koers het maximaal haalbare. Zoals ik had gezegd sprak ik met mezelf af dat ik weer in Bitcoin zou investeren zodra we 48 uur koerswinsten zien, waarbij de koerswinst in de tweede 24 uur hoger ligt dan in de eerste periode voordat ik instap. Zodra het moment daar is publiceer ik mijn wijzigingen direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.