Wallet van Robert 15: Robert wint, Bitcoin verliest

Vorige week zagen we hoe de markt in mineur was. Ik besloot mijn portefeuille grotendeels te verkopen. Hoe dit uitgepakt heeft en wat de inhoud van mijn wallet is vertel ik je in de bijdrage van deze week. Ook leg ik je uit wat je de komende week van mijn wallet kunt verwachten.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

In de vorige wallet van Robert zagen we hoe ik mijn wallet bijna leeg verkocht en alleen met BinanceCoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) de nieuwe week in ging. Daarnaast had ik mijn contant saldo laten staan om direct toe te kunnen slaan als de markt daar aanleiding toe zou geven.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten behaalde de wallet van Robert sinds de laatste update?

Mijn account bij Bitcoinmeester bestond na vorige week dus uit een saldo fiat geld, 1 kleine verlieslatende munt (BAT) en de BinanceCoin (BNB). Naar aanleiding van de feedback van een lezer heb ik de weergave van mijn portefeuille en rendementen geprobeerd iets beter weer te geven. Onderstaand overzicht toont je direct de resultaten van de cryptomunten die ik in bezit heb. Om te vergelijken of ik een goede keuze gemaakt heb, heb ik ook de resultaten van de cryptomunten die ik vorige week verkocht erbij gezet.

De wallet van Robert op 8 juli 2019. Bitcoin verliest en Robert wint.
De wallet van Robert op 8 juli 2019. Bitcoin verliest en Robert wint.

Zoals jullie zien is mijn resultaat 1,04%. Daarmee doe ik het exact 1,35% beter dan de Bitcoin. Alle posities die ik verkocht had zijn deze week gedaald. Ik ben dus tevreden met de keuze die ik gemaakt heb. Mijn doelstelling om de Bitcoin te verslaan heb ik ook deze week gehaald.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Aangezien BitcoinMeester met ruim 160 cryptomunten altijd een ruime keuze biedt is het elke week weer leerzaam om de koersen te bekijken. Zeker omdat BitcoinMeester daar ook veel informatie en grafieken over deelt.

Doordat de vorige week erg volatiel is verlopen geven de technische analyses nogal indrukwekkende analyses. Dit zie ik terug als ik de correlatie tussen de Bitcoin en andere cryptomunten ter vergelijk bestudeer. De correlatie wekt een bepaalde verwachting ten aanzien van de technische analyses. Deze verwachting klopt niet.

Daarom heb ik besloten om nog even behoudend te zijn en te bezien hoe de technische analyses zich ontwikkelen als de koersen iets minder volatiel worden. Mijn wallet blijft dan ook ongewijzigd en ziet er als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Wat verwacht ik voor de komende week?

In de crypto-agenda zie ik dat het aantal evenementen afneemt. Ook in ‘cryptoland’ staat de vakantieperiode voor de deur. Mijn verwachting is dan ook dat de Bitcoin en andere cryptomunten iets in volume zullen dalen en minder volatiel zullen handelen. Dit biedt kansen voor een gunstige inkoopkoers. Ik verwacht dan ook later deze week een of meerdere aankopen te doen. Uiteraard publiceer ik mijn wijzigingen direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.