Search
Close this search box.

Wallet van Robert 18: Robert wint weer van de Bitcoin

Het zijn niet de beste weken voor de Bitcoin en de meeste Altcoins geweest sinds ik 4 weken geleden uitstapte. De afgelopen week was bijzonder hectisch, met name door de geruchten rondom Justin Sun en arrestatie (en vrijlating) van John McAfee. We bekijken wat dit voor invloed op mijn wallet had. Natuurlijk schat ik ook in wat de wallet van Robert in de komende week kan doen.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

In de vorige wallet van Robert versloeg ik de Bitcoin. Aangezien de tendensen negatief waren had ik geen aanleiding om in te grijpen. Deze week begon ik met de Binancecoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) in mijn wallet. Daarnaast had ik mijn saldo nog steeds op de rekening. Ik was klaar voor actie.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen week?

Mijn account bij Bitcoinmeester bestond, net als vorige week dus uit een saldo fiat geld, 1 kleine munt, Basic Attention Code (BAT) en de BinanceCoin (BNB). Onderstaand overzicht toont je direct de resultaten van de cryptomunten die ik in bezit heb. Het rendement van de Bitcoin ten opzichte van de Euro was de afgelopen week -2,90 %.

Bitcoin verslagen: wallet van Robert 29-7
Bitcoin verslagen: wallet van Robert 29 juli.

Zoals jullie zien verloor ik met de BinanceCoin licht, maar werd dat verlies gecompenseerd door de winst op de Basic Attention Token (BAT). Per saldo verloor ik, zowel voor de munten afzonderlijk als in totaal minder dan de Bitcoin. Bovendien is het verschil in geld door de geringe portefeuille te verwaarlozen.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

De waarde aan Basic Attention Token (BAT) is nog onder de € 9,50. Deze analyse is dus sneller gemaakt dan geschreven, aangezien we onder de € 9,50 geen transacties mogen doen.

Net als de hele top 25 geeft de trendanalyse ook bij de BinanceCoin (strong) sell aan. De analyse van de ratio’s biedt een neutrale uitkomst. Het lijkt me dus goed om een afwachtende, consoliderende houding aan te houden. Ik laat mijn belang voor nu ongewijzigd.

Een analyse op de site van BitcoinMeester, waar ik mij beperkte tot de top 50 van ruim 160 beschikbare cryptomunten, leerde dat er geen sterke signalen voor koersstijgingen zijn. Ook de meeste analisten zijn ervan overtuigd dat er een daling moet komen. Dit, opgeteld bij de stille vakantietijd en het gebrek aan spraakmakende gebeurtenissen in de komende week maakt dat ik nog niet ben ingestapt. Mijn -ongewijzigde- wallet van Robert ziet er dus als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Wat verwacht ik voor de komende week?

Zoals gezegd bieden de zijwaartse koersbewegingen, rustigere handel door de vakantieperiode en gebrek aan spraakmakende items op de kalender weinig aanleiding om veel mutaties te verwachten. Hier is echter één belangrijke uitzondering op. Cryptolegende John McAfee deed namelijk na zijn vrijlating een concrete voorspelling voor de koers van de Bitcoin.

Zodra ik daar voortekenen van zie zal ik mijn investeringen direct heroverwegen. Mijn wijzigingen publiceer ik dan direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.