Search
Close this search box.

Bitcoin-whales wedden dat $40K niet de top is, aangezien data indiceert dat de bull run nog maar net aan het beginnen is

Volatiliteit is de nieuwste indicator die het begin, niet het einde, van een bullmarktcyclus noemt, aangezien meer dan 1.000 BTC-portefeuilleaantallen naar nieuwe hoogtepunten stijgen.

Bitcoin whales verwachten duidelijk enorme prijsstijgingen in de toekomst, aangezien het aantal wallets met meer dan 1.000 BTC ($ 35 miljoen) een recordhoogte bereikt.

Gegevens van on-chain analytics-resource Glassnode bevestigen dat er op 20 januari meer dan 2.400 large-balance wallets waren.

Whaleportefeuilles bereikten recordhoogtes

Alleen al in 2021 werden 164 nieuwe 1.000+ BTC-entiteiten opgericht, die samen ongeveer $6 miljard in handen hadden. Hoewel deze misschien niet allemaal duiden op whales die hun positie verhogen, worden de cijfers gebruikt voor een bestaand verhaal over vermogensoverdracht dat kenmerkend is voor de laatste bull run van Bitcoin.

De categorie was met meer dan 1000 BTC-portefeuilles de enige die de laatste tijd toenam, waarbij het aantal kleinere portefeuillehouders daarentegen daalde, zoals CoinTelegraph meldde.

Terwijl sommigen een beroep deden op hodlers om niet aan whales te verkopen, beweren anderen dat deze nieuw geslagen grote spelers agressief de waarde van hun investering zullen beschermen.

“Grote instromen naar whaleportefeuilles waren er voor $29.314. Ze zullen hun btc beschermen … Dit zou een sterke steun moeten zijn voor bitcoin op korte en hopelijk op lange termijn”, aldus een overzicht van de whalemap van de bronnen op Twitter deze week.

Bitcoin blijft op een kruispunt in termen van spotmarktprijsactie en handelt de hele week in een gang tussen $30.000 en $40.000. Institutionele gigant Grayscale onthulde tegelijkertijd zijn grootste eendaagse BTC-buy-in ooit, die in totaal meer dan 16.000 BTC ter waarde van ongeveer $700 miljoen bedroeg.

“Strong part” van de bullmarkt moet nog beginnen

Vooruitkijkend blijven indicatoren echter een extreem bullish opwaarts potentieel voor BTC/USD onthullen.

Nadat de thermocap van Bitcoin erop wees dat de prijs zich in de vroege stadia van een bubbelconfiguratie bevindt, suggereert de volatiliteit nu dat de markt net begint te stijgen. Een referentiepunt, suggereert macro-investeerder Dan Tapeiro, lijkt begin 2017 te zijn – het begin van bijna een jaar van opwaartse trend.

“Fenomenale grafiek. Een sterk deel van de #bitcoin-upmove is nog niet begonnen. De grafiek suggereert dat we ons in de equivalente periode van Q117 bevinden”, zei hij terwijl hij een gecombineerde grafiek uploadde van de 90-dagen-volatiliteit van Bitcoin ten opzichte van de S&P 500-vluchtigheid van 260 dagen.

“Volatiliteitsmetingen pieken aan het einde van bewegingen … nu nog steeds in de buurt van de dieptepunten. Het is moeilijk te denken dat #btc vanaf hier in 2021 5-8x zou kunnen zijn. Het beste is om gewoon #HODL te gebruiken.”

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.