Search
Close this search box.

Cyptrobeurs bitFlyer richt zich op Nederland

BitFlyer is in Azië al een grote naam. Nu zij Europa willen veroveren richten zij zich ook op Nederland. Met een onderzoek naar de kennis van Blockchain onder de Nederlanders en toevoeging van extra betaalopties laat bitFlyer de Nederlandse Bitcoin investeerders kennis maken.

[affcoups id=”2229″]

BitFlyer onderzoekt: Blockchain-kennis Nederlander

In een vandaag gepubliceerd onderzoek achterhaalde bitFlyer hoe de Nederlanders tegenover nieuwe technologie zoals blockchain staan. Het blijkt dat Nederland voorop loopt in de kennis van deze nieuwe technologie. Liefst 84% van de Nederlanders geeft aan wel eens van Blockchain gehoord te hebben. Dit is een groot contrast met Engeland, waar liefst 44% van de mensen aangeeft nog nooit de naam Blockchain te hebben horen vallen.

Ook kennis over Blockchain-projecten in Nederland het grootst

Andy Bryant, Co-head en COO van bitFlyer Europe schat dat hier twee factoren aan ten grondslag liggen. Zo schat hij in dat Nederlanders in het algemeen open staan voor nieuwe technologie. Ook valt hem op dat er in Nederland veel pilot-projecten met Blockchain toepassingen zijn. Dit zou verklaren waarom 18% van de Nederlanders desgevraagd spontaan een Blockchain-project kunnen noemen. Ook hier scoort ons land als beste en laat zij het Europees gemiddelde van 12 % ver achter zich.

Toch associëren veel Nederlanders de blockchain nog vooral met de handel in cryptomunten, zoals de Bitcoin (BTC). Ook daarom is ons land voor bitFlyer een interessante groeimarkt.

Makkelijker in Bitcoin handelen bij bitFlyer

Met een eigen app en mogelijkheden voor Instant Payment wil men de handel in Bitcoin en andere cryptomunten nog eenvoudiger maken. Je hoeft, in tegenstelling tot de rompslomp bij sommige andere beurzen, niet meer aan de slag met een wissel van fiat naar cryptovaluta. Je kunt direct met jouw credit card, Sofort, Giropay of iDeal betalen en cryptomunten aanschaffen tegen een vooraf vastgestelde prijs.

[affcoups id=”3782″]

Via de handig App kan je dit zelfs mobiel doen. Ook heb je, als je als beginnende of ervaren gebruiker jouw aankopen hebt gedaan, overal direct zicht op de stand van zaken. Of je nu jouw saldi wil checken, de laatste koers wilt volgen of naar aanleiding van een bijdrage op Cryptoclan een transactie wil doen, via bitFlyer gaat het met Instant Payment en de App waar en wanneer je maar wilt.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.