BlockFi Review

Misschien denkt u dat cryptocurrency de toekomst is, of misschien werd u meegesleurd in de eerste golven van Bitcoin. BlockFi kan uw volgende stap zijn als u klaar bent om te evolueren als een crypto-investeerder.

Of u nu een inheemse crypto-gebruiker bent of nieuwsgierig genoeg om te beginnen investeren, BlockFi probeert institutionele financiële producten naar cryptomarkten te brengen die vaak beperkte toegang hebben. Het streeft ernaar om klanten goedkope, eenvoudige toepassingen te bieden die zijn ontworpen om het potentieel van crypto-activa te maximaliseren. Lees meer in onze BlockFi review.

Best voor

 • Crypto-klanten van eigen bodem. U bezit Bitcoin nu. U bent de vriend die de lege plekken invult wanneer het gesprek over cryptocurrency gaat, en u verslindt crypto geletterdheid inhoud alsof het uw werk is (en misschien is het dat ook). BlockFi’s platform kan u helpen uw crypto-activa naar een hoger niveau te tillen.
 • Crypto randklanten. Als u hebt gedobberd in het kopen van alternatieve activa zoals crypto of genoeg weet om geïnteresseerd te zijn, kan BlockFi u helpen de volgende stap te nemen.
 • Crypto nieuwsgierige klanten. Als u zowel geïntrigeerd bent door bitcoin als het type persoon bent dat obsessief alles leert over dingen die nieuw voor u zijn, dan is BlockFi’s crypto-activa platform wellicht het instappunt waarnaar u op zoek bent.

Voordelen

 • Platform grotendeels vrij van kosten
 • Beste marktrentes
 • Verdien rente, handel en leen vanuit een gecentraliseerde hub via de BlockFi app

Nadelen

 • Meestal beperkt tot degenen met een basiskennis van cryptocurrency
 • Geen toegewijde relatie met een beleggingsadviseur, dus het beste voor degenen die een solide handvat hebben voor crypto handel

Overzicht van BlockFi

BlockFi’s missie is om zijn klanten in staat te stellen rente te verdienen, geld te lenen en crypto te verhandelen bij de meest vertrouwde financiële dienstverleners in crypto. En er zijn verschillende manieren waarop BlockFi een voorsprong heeft op soortgelijke diensten.

Het is een onafhankelijke kredietverstrekker, maar BlockFi-klanten profiteren van de steun van financiële reuzen zoals Fidelity en SoFi. Dit betekent dat er een scala aan producten voor u beschikbaar is, die overeenkomen met de producten die u bij een grote bank zou vinden.

BlockFi gaat een stap verder om zijn klanten te beschermen door zich te houden aan de Amerikaanse wet en financiële regelgeving. Het blijft onafhankelijk om de beste tarieven te bieden, maar werkt samen met gerenommeerde instellingen om ervoor te zorgen dat uw crypto-activa consistent presteren op een optimaal niveau.

De gediversifieerde aanpak betekent dat uw activa veilig zijn. Omdat ze beveiligd zijn door een grote hoeveelheid onderpand, garandeert BlockFi dat u altijd gemakkelijk toegang heeft tot uw fondsen.

BlockFi Rente Rekening

De BlockFi Rente Rekening (BIA) stelt je in staat om je cryptocurrency saldo te maximaliseren. Zie uw schatkist groeien door uw crypto in uw BlockFi Interest Account te storten, terwijl uw saldo zowel in waarde stijgt als u rente oplevert. BlockFi biedt 8,6% op stablecoins en tot 6% op BTC.

Deze rekening is gratis te gebruiken en vereist geen minimumsaldo. Open een rekening in 3 eenvoudige stappen: Voer uw gegevens in en financier uw rekening met crypto of stablecoin (een type cryptocurrency dat is gekoppeld aan een activamarker zoals de Amerikaanse dollar). Begin met het verdienen van maandelijkse rente op uw account in de cryptocurrency van uw keuze (Bitcoin, Ether of Stablecoin).

Gebruik BlockFi’s handige rente calculator voor een idee van hoeveel u zult verdienen op een gegeven cryptocurrency saldo in uw BIA binnen een bepaalde periode. Zowel uw vermogen als gegevens zijn achter slot en grendel bij BlockFi, dus u kunt met een gerust hart beleggen. Hier is een voorbeeld van hoe BlockFi u voordeel kan bieden:

 • Als u $10.000 in stablecoin op BlockFi stort, kunt u tot $860 per jaar verdienen.
 • Wanneer u dit over 5 jaar laat cumuleren zonder uw hoofdsom toe te voegen, zal die $10.000 veranderen in meer dan $15.000, wat u een gemiddelde van $1.000 aan passief inkomen per jaar oplevert!

Handelsrekening

BlockFi Trading laat u handelen tussen uw verschillende activa direct binnen de BlockFi interface. Dit is een naadloze handelservaring die u toestaat om rente te blijven verdienen op uw activa tijdens het proces.

Om te handelen, selecteer de valuta waarmee u wilt ontvangen en betalen. U voert het bedrag in dat u wilt kopen en drukt op swap, waarbij u uw fiatvaluta (dit is de term voor door de overheid uitgegeven geld dat niet is beveiligd of gewaardeerd door een actief zoals goud) ruilt voor een cryptocurrency.

Kenmerken omvatten:

 • Geen kosten. Handel zonder verborgen kosten. De prijs die u ziet voor een transactie is wat u betaalt.
 • Flexibiliteit. Verhandel en ruil de belangrijkste populaire cryptocurrencies.
 • Snel, gestroomlijnd handelen. Ga direct aan de slag zodra uw handelsrekening is gevuld met crypto, en verdien rente terwijl u transacties voltooit.

Crypto-Gesteunde Leningen

Een andere geweldige BlockFi functie is de ontspannen liquiditeit van uw crypto activa via zijn Crypto-Backed Loans. In plaats van uw Bitcoin te verkopen voor snel geld, leent u tot 50% van de waarde van uw crypto bij BlockFi.

Deze lening wordt geleend tegen uw crypto saldo tegen tarieven zo laag als 4,5%. Uw tarief en onderpand vereiste grootte zal variëren afhankelijk van het bedrag van de lening en welke cryptocurrency u zult gebruiken om de lening te ondersteunen.

Gebruik deze leningen om uw portefeuille uit te breiden en te diversifiëren door uw fondsen te gebruiken om te investeren in meer crypto-activa. Het rendement dat u ziet kan opwegen tegen wat u aan rente betaalt, dus dit kan een slimme strategie zijn om uw vermogen op te bouwen terwijl u uw risico verlaagt en de groei optimaliseert.

Als BlockFi klant heeft u de lening op de dag dat BlockFi uw vereiste onderpand ontvangt. U kunt uw saldo zo vroeg terugbetalen als u wilt, zonder kosten voor vervroegde aflossing.

Binnenkort: Bitcoin-beloningscreditcard

Schrijf u nu in voor de wachtlijst om als eerste toegang te krijgen tot de 1e credit card met een Bitcoin beloningsprogramma. Binnenkort van BlockFi, zal de Bitcoin Rewards Credit Card u 1,5% in bitcoin rendement op uw aankopen opleveren.

Iedereen die zich aanmeldt voor de BlockFi Interest Account en deze oplaadt, kan op de wachtlijst voor de Bitcoin Rewards Credit Card komen. De release van de kaart is gepland voor 2021 en zal worden uitgerold naar inwoners van de VS in een beperkt aantal staten.

Rekening Minima

BlockFi stelt voor geen van zijn rekeningen minimumrekeningen vast. Voor opnames kan uw BlockFi Interest Account onderworpen zijn aan een opnameminimum zoals vastgesteld door Gemini, BlockFi’s custodial agent.

Als uw saldo lager is dan dit minimum, kan uw opname onderworpen zijn aan een wachttijd tot 30 dagen.

Kostenstructuren en prijzen

Het is gratis om lid te worden van BlockFi en gratis om een BlockFi Rente Rekening te openen. Ook het handelen is gratis. De enige functie die u geld kost zijn de door Crypto-Backed Leningen. Y

U betaalt een lage rente op wat u leent, maar dit kan worden gecompenseerd door hoge rendementen als u de lening gebruikt om te investeren in meer activa.

Hoe een BlockFi account te openen

Het openen van een BlockFi account is eenvoudig. Meld u hier aan, financier uw rekening met USD of crypto en begin met het verdienen van rente.

Vanaf daar kunt u transacties plaatsen, crypto-ondersteunde leningen aanvragen en u aanmelden voor vroege toegang tot de Bitcoin Rewards Credit Card.

Gebruiksgemak

Als u goed genoeg bekend bent met crypto en handelen om uw weg te vinden, is BlockFi een makkie om te gebruiken. De website is eenvoudig te gebruiken, en de mobiele app centraliseert het beheer van uw renterekening, transacties en leningen.

Als je een beetje hulp nodig hebt bij het navigeren, moet je misschien wat rondneuzen in de FAQ of leermiddelen om je weg te vinden. U kunt ook zoeken naar ondersteuning in het helpcentrum, een ticket indienen of in contact komen met een expert van de klantenservice.

De BlockFi mobiele app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play store.

BlockFi Algemene Beoordeling

Of je nu een crypto expert bent of je klaarmaakt om de sprong te wagen, BlockFi brengt beproefde financiële producten zoals renterekeningen en snelle toegang tot krediet naar de wereld van crypto activa. Verdien rente, handel en leen vanaf uw smartphone met de BlockFi mobiele app om op de hoogte te blijven van uw crypto beheer waar u ook gaat.

Meld u hier aan bij BlockFi om aan de slag te gaan, en profiteer van aanmeldingsaanbiedingen zoals een Bitcoin-bonus van $250 of een hoogrentende APY-rente op de BlockFi Interest Account.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.