Chainlink (LINK) domineert al dagen de markt, blijft dat zo?

Sinds de zomer zien we een aantal nieuwe cryptomunten in de top 25. Inmiddels neemt de Chainlink (LINK) een prominente positie in. Koersstijgingen van meer dan 10% per dag zijn regelmatig te zien. Blijft dit zo? Wij zetten een aantal ontwikkelingen op een rij.

De Chainlink (LINK) stijgt momenteel razendsnel. We zien de koersen haast dagelijks met dubbele cijfers stijgen. Daarbij zien we dat de munt steeds meer beleggers trekt. Waar we in augustus zagen dat de munt een negentiende plaats in de top 25 innam zien we nu iets opvallends.

NIEUW
Ledger Nano Wallets
Ledger Nano Wallets
Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium hardware wallet
Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium hardware wallet Show Less

De munt is opgerukt naar de dertiende plaats en is inmiddels hard op weg om de Tron (TRX) van de twaalfde plaats te verdrijven. De vraag is of dit zo blijft. Er zijn genoeg redenen om aan te nemen van wel.

Samenwerking met Swift

Swift is een zeer grote partij die zich bezig houdt met interbancair kapitaalverkeer. Nu Chainlink met hen gaat samenwerken komt dit de user case ten goede.

Chainlink krijgt support van Binance

Vanwege de kwaliteit van de munt heeft Binance de munt toegelaten zonder listing fee te berekenen. Daarnaast beïnvloedt Binance de koersen om dit kindje van Oracle te promoten. Met zo’n partner sta je dus sterk.

Zeer trouwe fanbase

Het gedrag van de volgers en supporters van Chainlink doen denken aan de hysterie die ontstond toen de Bitcoin (BTC) opkwam. Er worden recordwinsten voorspeld (die dan ook prompt uitkomen) en niet-investeerders worden voor losers uitgemaakt. Het soort berichtjes zoals hierna zien we bij andere munten zelden meer.

Chainlink blijft innoveren

Naast externe factoren heeft de munt zelf ook continue de kans om zich te verbeteren. Men verwacht binnenkort de aankondiging van weer een nieuwe dienst die de munt nog populairder zal maken.

Heeft Chainlink (LINK) een grote innovatie op de agenda staan?
TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Chainlink (LINK) heeft een gunstige pump-and-dump factor

Wie de koersen van Chainlink bestudeert zal zien dat deze munt vaak de speelbal is van pump-en-dump schema’s. Door de positieve ontwikkelingen wordt deze vaak op positieve wijze ingezet. Hierdoor profiteert de koers en komt de munt steeds prominenter op de kaart te staan. Dit trekt nieuwe geïnteresseerden die de munt nog verder opstuwen. Hoe lang dit goed kan gaan is natuurlijk de vraag. Stevige partners en een uitbreidende user cases bieden de munt in ieder geval ook op lange termijn een goede kans op succesvol overleven.

Via: Bitcoinist

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
close-link

Gratis extra Crypto?

Schrijf je dan direct in voor onze AirDrop-nieuwsbrief. Hierin houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe AirDrops komen en hoe je hiervan kunt profiteren.
Inschrijven
close-link

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
close-link
Dit wil je niet missen
X

Welkom op CryptoClan!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!