Search
Close this search box.

Even voorstellen: 5 nieuwe Altcoins in de top 25.

Wie regelmatig onze live koersen volgt zal het ongetwijfeld opgevallen zijn. Er is een aantal nieuwe cryptomunten in de top 25 Altcoins verschenen. Aangezien deze top 25 samengesteld wordt op basis van de marktkapitalisatie zijn deze cryptomunten dus al behoorlijk populair. De hoogste tijd voor een voorstelrondje.

Tip: Op Bitvavo en Bitcoinmeester is het zeer gemakkelijk Altcoins te kopen en te verkopen, tegen relatief lage fees.

Onze top 25 Altcoins geeft altijd een overzicht van de live koersen van de Bitcoin en de 24 cryptomunten met de hoogste marktkapitalisatie. Daarom is het belangrijk om alert te zijn op wijzigingen.

[affcoups id=”2229″]

Wanneer er in de staart een munt opduikt of verdwijnt is dat niet direct reden voor aandacht, maar we zien nu vijf blijvende nieuwkomers. Wij zetten ze op een rij.

14. Huobi Token (HT)

De Huobi Token (HT) is verhandelbaar sinds februari 2018. De introductieprijs bedroeg $ 1,42. Van de token, die op de Ethereum Blockchain draait zijn er 500 miljoen premined. 100 miljoen zijn aan het team uitgekeerd met bevriezingsperiode van 4 jaar. Nog 100 miljoen zijn gereserveerd voor transacties op het platform en beloningen voor gebruikers. De overige 300 miljoen munten worden weggegeven bij aankoop van credit point cards. Deze zijn nodig om op de decentrale beurs te handelen.

Het team zal ieder kwartaal voor 20% van de provisie op de transactiekosten van de beurs HT terugkopen in de vrije markt. Deze worden veilig gesteld en gebruikt ter afdekking van risico’s. Daarnaast zullen partijen die hun munten op de Huobi exchange willen noteren een fee in HT moeten betalen. Zij moeten die HT dus ook aankopen in de markt. De van oorsprong Koreaanse beurs is erg populair, dus er is veel vraag naar de munten. Tot slot werkt men aan meer voordelen voor houders, waaronder airdrops die te noteren munten moeten verstrekken.

De live koers bedraagt nu € 4,60. De Huobi Token is onder meer te verhandelen via Changelly.

[affcoups id=”3782″]

15. LEO token (LEO)

De LEO token (LEO) is de token van cryptobeurs Bitfinex. De token, die eveneens op Ethereum (ETH) Blockchain functioneert, kent een maximale hoeveelheid van 995.919.081 stuks die ook in omloop is gebracht.

Met de tokens krijgen houders korting op de fees van Bitfinex en veel andere voordelen (die deels nog uitgewerkt moeten worden). Daarnaast heeft Bitfinex een terugkoopsysteem. Maandelijks wordt een deel van de tokens terug gekocht.

In de voorverkoop kostte de LEO token $ 1,- per stuk. Vanaf opening van de handel op 21 mei ligt de koers daarboven. Tussentijds heeft de munt wel te lijden gehad onder de problemen die het moederbedrijf met de Amerikaanse justitie heeft.

De live koers bedraagt nu €1,115. De Leo Token (LEO) is te verhandelen via Bitfinex.

17. OKB (OKB)

Ook de OKB (OKB) is een cryptomunt die is uitgebracht door een cryptobeurs, namelijk OKEx. In totaal zijn er liefst 1 miljard munten uitgebracht. Daarvan zijn er 100 miljoen bij vroege investeerders en 100 miljoen bij het platform terecht gekomen. Nog eens 200 miljoen OKB (OKB) waren voor de oprichters. Deze liggen alle vast tot 2022.

Van de overige 600 miljoen zijn er 300 miljoen in omloop gebracht en nog 300 miljoen in lock up.

OKB (OKB) moet worden gebruikt voor het doen van transacties op het platform. Net als bij andere beurzen wordt gebruikers een korting en diverse andere voordelen geboden. Daarnaast hanteert ook OKB een terugkoopsysteem (een percentage van de provisie van de beursinkomsten) om OKB in de vrije markt terug te kopen en zo (in dit geval relatieve) schaarste te creëren.

De OKB (OKB) is verhandelbaar vanaf juni 2018. De openingskoers bedroeg toen $ 4,76.

De live koers van de OKB (OKB) bedraagt nu € 3,11. De munt is verhandelbaar via hun eigen beurs.

19. Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) is een cryptomunt die eveneens op de Ethereum (ETH) Blockchain draait. De cryptomunt hoort niet bij een beurs maar zijn de munten die horen bij een validatiesysteem (gebouwd met Oracle), dat Smart Contracts valideert.

In totaal geeft ook deze beurs een miljard cryptomunten uit. Op dit moment zijn er 364.409.568 in circulatie. De munt is populair omdat Smart Contracts steeds populairder worden en er dus steeds meer vraag naar veilige handel is. Daarbij is chainlink naar eigen zeggen geschikt voor iedere beurs.

De ChainLink (LINK) is verhandelbaar sinds november 2017 toen de koers $ 0,225377 was. De live koers van de ChainLink is nu € 2,07. De Chainlink is onder meer verhandelbaar via Bitvavo en BitcoinMeester.

20. Cosmos (ATOM)

Cosmos heeft de bedoeling om Blockchains te leveren aan ontwikkelaars die eigen BlockChains willen ontwikkelen voor hun digitale initiatieven. De centrale munt om op de Cosmos Blockchain en door hen te ontwikkelen Blockchains te handelen is de ATOM.

Met deze cryptomunt krijg je tal van voordelen, maar je krijgt ook de kans om er meer te verdienen door te minen volgens Proof of Stake (POS) en in de community actief te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld meestemmen over de vraag welke samenwerkingen Cosmos wel en niet aan moet gaan.

Er zijn op dit moment zo’n 242 miljoen Cosmos (ATOM) cryptomunten verhandelbaar. De introductie vond plaats op 28 december 2017 tegen een prijs van $ 0,57567.

De live koers van de ATOM bedraagt nu € 2,90. Cosmos (ATOM) is onder meer verhandelbaar via BitcoinMeester.

Uiteraard geldt zoals altijd DYOR.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.