Coingarden lanceert crypto-kadokaart Cryptokado

Er gaat geen dag voorbij of cryptovaluta, zoals de bitcoin, zijn in het nieuws. Toch zijn veel mensen huiverig om hun eerste stappen in deze nieuwe beleggingsmogelijkheid te zetten. Het Nederlandse initiatief Coingarden speelt daar nu op in met een wel heel originele kadokaart, Cryptokado. Deze crypto giftcard is digitaal te bestellen en wordt naar keuze digitaal afgeleverd of in een mooie kadoverpakking.

TIP

Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen

Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Cryptokado van Coingarden

Cryptokado is een initiatief van het Nederlandse Coingarden. Coingarden is opgericht door twee cryptodeskundigen, Pieter Poorthuis en Wouter Vonk. die beiden al sinds 2013 met cryptovaluta bezig zijn. Vanuit hun achtergrond, waarbij zij werkten aan crypto-oplossingen voor grote merken zoals Bitpay en Microsoft besloten zij in 2017 dat de tijd rijp was om hun eigen handelsplatform, Coingarden te starten. Met Coingarden willen zij de handel in cryptovaluta bekend maken bij de massa en ook mensen zonder technische kennis in staat stellen op een eenvoudige manier cryptomunten te kopen.

Fysieke cryptokado kadokaart van Coingarden
De fysieke editie van Cryptokado. De crypto giftcard van Coingarden.

Hoe werkt Cryptokado?

Cryptokado is in twee varianten, de digitale en papieren variant, te bestellen via de webshop. De papieren variant heeft een tegoed van EUR 25,-. Wanneer je deze kaart bestelt ontvang je hem in een mooie cadeauverpakking thuis zodat je hem zelf cadeau kunt geven aan de gelukkige. Digitaal kun je bestellen voor een zelf te bepalen tegoed tussen € 15,- en € 500,-. Direct na betaling ontvang je het digitale Cryptokado in de mailbox.

Degene die van jou het cadeau ontvangt kan op de website van Coingarden cryptovaluta (Bitcoin, Ethereum of Ripple of een combinatie daarvan) bestellen en vervolgens bij het afrekenen het cryptokado verzilveren.

We zijn benieuwd wie jij blij wilt maken met dit originele eindejaarscadeau.

 

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!

InschrijvenVerder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
close-link

Gratis extra Crypto?

Schrijf je dan direct in voor onze AirDrop-nieuwsbrief. Hierin houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe AirDrops komen en hoe je hiervan kunt profiteren.
Inschrijven
close-link

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
close-link
Dit wil je niet missen
X

Welkom op CryptoClan!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!