Creatief met crypto: vijf inspirerende parodieën

Cryptomunten zijn een serieuze zaak. Soms zijn we echter zo serieus bezig dat we haast vergeten te ontspannen. Met de eerste vrijdagmiddag van 2019 in zicht willen we dat natuurlijk voorkomen. Daarom brengen we je onder het motto ‘creatief met crypto’ vandaag vijf crypto-paraodieën. Wellicht inspireren ze jou tot een eigen creatieve cryptotoepassing of bieden ze je een leuk moment. Hoe dan ook, enjoy!

1. Blues van de cryptoberen

Als je gevangen zit in een bear dead trap is dat haast hetzelfde gevoel alsof je in Folsom Prison zit. Deze creatieveling voelde dat wel zo. De animaties zijn leuk gevonden en de songtekst staat in beeld, dus meezingen mag.

2. Als een Bitcoin-parodie mainstream wordt

Lil Windex is een rapper die dacht een mooie parodie te maken. (Let op, het taalgebruik is zoals je in de rapscene mag verwachten) Het duurde niet lang voordat Bitcoin.com de parodie spotte en van haar goedkeuring voorzag. Inmiddels is de parodie 1,3 miljoen keer bekeken en maakt Lil Windex meer cryptoraps.

3. Insiders zien crypto als Sesamstraat

Peter Schiff is normaal een hele serieuze Bitcoin-analist, investeerder en auteur. MAARRRR NUU EVEN NIET! Vandaag is hij Lefty uit Sesamstraat. Zouden Bert en Ernie inmiddels hodlers zijn?

3. Cryptocurrency heeft invloed op alle beroepsgroepen.

Ook het aloude ambacht van bankrover is heel anders wanneer de wereld om crypto draait.

4. Inmiddels is ook The Wolf of Bitcoin gesignaleerd.

Geinig weetje, het filmpje is uit 2014. Als je toen inderdaad $ 10.000,- aan Bitcoin (BTC) had gekocht was je waarschijnlijk miljonair geweest.

5. Ook het plot van Spartans blijkt heel anders in elkaar te zitten…

https://youtu.be/NEQ_d-6DFsI

 

Ook een van de meest geparodieerde filmscenes uit een film over Hitler ontkomt niet aan een cryptoparodie. Aangezien we niemand willen shockeren delen we daarvan alleen de link.

Meer creatief met crypto?

Ook de kerst was een ideaal moment voor wat crypto-parodieën. Ben je zelf creatief met crypto of zijn we jouw favoriete parodie vergeten? Inzenden mag!

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.