Search
Close this search box.

Breaking: kerstberen jagen koers Bitcoin en Altcoins met dubbele cijfers onderuit

We hadden gehoopt dat we een rustige kerst tegemoet zouden gaan waarin de cryptokoersen verder zouden werken aan het herstel. Helaas blijkt dit niet het geval, want in de kerstnacht zijn de cryptokoersen zwaar onderuit gegaan. De koers Bitcoin en koersen Altcoins verliezen met dubbele cijfers Daarom deze update met de laatste live-koersoverzichten. Uiteraard wensen we je ondanks de dalende koersen een hele fijne kerst. Als kadootje wat inspiratie.

Gisteren zagen we in de CryptoClanDaily een stevig herstel van de koersen. Vandaag ligt dat anders.

Uiteraard zijn de live koersen bij ons 24 uur per dag, dus ook met kerst te volgen!

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

CryptoClan crypto-overzicht 25 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins met dubbele cijfers onderuit. Live koersen vastgelegd om 9.50 uur.
CryptoClan crypto-overzicht 25 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins met dubbele cijfers onderuit. Live koersen vastgelegd om 9.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top 25

Ook buiten de top 10 Altcoins houden de beren onverwacht huis.

Crypto overzicht koersen top 25.
Crypto overzicht koersen top 25. Live koersen vastgelegd om 9.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Op dit moment is nog niet bekend waardoor de plotselinge koersdaling veroorzaakt wordt. Wij kunnen geen bijzondere nieuwsontwikkelingen achterhalen die aanleiding geven voor deze plotselinge dip. Nu is het op zich niet ongebruikelijk dat er na sterke stijgingen een koerscorrectie kan optreden voordat de volgende etappe van een rally begint. Wellicht biedt ons artikel over handelen bij dalende koersen enige inspiratie.

Uiteraard zijn de live koersen bij ons 24 uur per dag, dus ook met kerst te volgen!

Aangezien het kerst is brengen we je naast dit tegenvallende cryptonieuws natuurlijk ook graag wat afleiding. Dat de Bitcoin en andere cryptomunten ook invloed hebben op bekende kerstnummers kun je hieronder zien en beluisteren.

https://youtu.be/sb7r6Mnj_D8

CryptoclanDaily in kerstsfeer

Uiteraard houden we je ook tijdens de kerstdagen, zij het op iets andere wijze, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze CryptoClanDaily. Hiervoor kun je jezelf onderstaand eenmalig opgeven, dan ontvang je elke dag, dus ook met kerst, de laatste ontwikkelingen in jouw mailbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.