Search
Close this search box.

Beste crypto cursus 2023: Madelon Vos of allesovercrypto.nl?

Het gaat hard in de cryptowereld. De prijs van Bitcoin en ook van andere crypto’s blijft sterk stijgen waardoor steeds meer mensen interesse krijgen in cryptocurrency. Dankzij het volgen van een bitcoin cursus kan je je eenvoudig verdiepen in de basisbeginselen en snel starten met traden.

Maar ook als je al wat basiskennis op zak hebt en crypto bezit kan een cursus een grote meerwaarde bieden. Want dan wil je vast graag weten hoe je maximaal rendement kan halen en hoe je kan zoeken naar die ene crypto die jou misschien kan rijk maken.

In dit artikel bespreken en vergelijken we twee populaire crypto cursussen van het moment: De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos en de crypto masterclass van het platform allesovercrypto.nl. 

De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is al negen jaar actief in de cryptowereld. Het interessante aan haar is dat ze docent technische analyse is aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft haar kennis dus niet zomaar van het net geplukt, maar heeft de nodige accreditaties op zak om zich uit te spreken over cryptocurrencies, macro-economie en trading.

Ze weet dan ook erg goed de techniciteit van trading te verbinden met de veranderingen in de samenleving. Iets wat zeker ook in de tijd van corona belangrijk is. Sinds 2018 maakt ze ook podcasts samen met Herbert Blankesteijn en op YouTube heeft ze meer dan 46.000 volgers. 

Welke Bitcoin cursus biedt zij aan?

Naast haar gratis content biedt zij nu ook 3 verschillende cursussen aan. De crypto en Trading Academy is haar volledige standaard cursus. Deze kost €374,90 en omvat de Bitcoin Basics & Crypto’s en de cursus handelen in Crypto’s, die je elk ook apart kan aanschaffen. 

 • Bitcoin Basics & Crypto’s: In dit gedeelte van de cursus leer je hoe bitcoin, crypto en de blockchain werken. Er wordt besproken of Bitcoin al dan niet een goede investering is. Je leert veilig aan de slag te gaan met het aanschaffen van je eerste crypto. En je leert natuurlijk hoe je geld kan verdienen met crypto en hoe je deze veilig kan opslaan. 
 • Cursus handelen in Crypto’s: In dit gedeelte van de cursus leer je echt handelen op korte en lange termijn. Je krijgt inzicht in de markt en Madelon reikt je alle handvatten aan om hier op in te spelen. Dit gedeelte gaat natuurlijk iets verder dan de theoretische basis, maar is echt interessant voor elke belegger. 
 • Money Talks Community: De Crypto en Trading Academy bevat beide bovengenoemde onderdelen, maar geeft je ook toegang tot de Money Talks Community  waar je vragen kan stellen, kennis kan delen en natuurlijk ook successen kan vieren. 

De Crypto Masterclass van allesovercrypto.nl

Wie zijn de auteurs van deze cursus?

De Crypto Masterclass is in elkaar gezet door Derek en Patrick. Zij zijn twee universitair afgestudeerden en ervaren traders die de laatste 8 jaar alles hebben meegemaakt in de cryptowereld en daar ondertussen erg succesvol in zijn geworden.

Om kennis te maken met hun aanbod kan je starten met het volgen van een gratis training van 1,5 uur. Hierin worden alle basisbeginselen van Bitcoin en de blockchain al grotendeels besproken. Je ontvangt ook meteen gratis 3 e-boeken.  

 1. De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
 2. 10 interessante redenen om te leren over crypto
 3. De 7 beste manieren om online geld te verdienen

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass was in 2020 de meest populaire Crypto cursus van Nederland. Voor de prijs van € 1997 delen zij hun uitgebreide kennis in talloze video’s.

In de cursus leer je wat Bitcoin en de blockchain precies inhouden. Vervolgens leer je om op een verantwoorde manier te beleggen in cryptomunten en bieden ze tal van tips om beginnersfouten te vermijden. De cursus omvat onder andere: 

 • 29 video’s met vele uren aan lesmateriaal. 
 • Het crypto portfolio waarin uitgelegd wordt hoe je op zoek kan gaan naar crypto’s met enorm veel potentie. Het portfolio bevat ook een lijst met 10 van hun favorieten. 
 • De Bitcoinbijbel: Een Nederlandstalig e-boek waarin uitgelegd staat waarom Crypto & blockchain voor een énorme revolutie gaan zorgen. 
 • De Crypto belastinggids: Helaas wordt dit door vele traders over het hoofd gezien. In dit e-boek wordt er uitgelegd of en hoe je belastingen moet betalen op je crypto’s. 
 • Levenslange toegang tot alle materiaal inclusief updates!
 • The Zone: In deze VIP facebookgroep krijg je toegang tot een exclusieve community waarin je terecht kan voor al je vragen.

Samengevat: Wat is de beste crypto cursus?

In beide cursussen ga je leren wat Bitcoin en de blockchain precies zijn en hoe je geld kan verdienen met trading. In elke Bitcoin cursus vind je meer dan genoeg informatie om jou de nodige skills bij te brengen. Madelon Vos richt zich graag op de technische analyse, maar biedt ook een ruimer overzicht van de cryptowereld dankzij haar expertise in macro-economie. Haar cursus is ook zeer goed geprijsd. Derek en Patrick laten graag zien hoe je rijk kan worden door slim te investeren, helaas is hun cursus toch aardig wat duurder. 

Om zelf je keuze te maken kan je naast de prijs best afgaan op je gevoel. Ga aan de slag met het gratis materiaal dat aangeboden wordt en indien dit je verdere interesse aanwakkert kan je betalen voor een van beide. Beide cursussen bieden trouwens een tevredenheidsgarantie. En onthoud vooral dat niet de keuze van de “juiste” crypto cursus het belangrijkste is, maar wel wat je ermee doet en wanneer je ermee van start gaat. En in de cryptowereld is dat zo snel mogelijk! 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.