Search
Close this search box.

Crypto Daily 14-11: Koersen Bitcoin en Altcoins zwaar onderuit

Gisteren leken de koersen negatief, maar dat bleek pas de stilte voor de storm. Tijdens de handelsdag van vandaag zijn de koersen van Bitcoin en Altcoins zwaar onderuit gegaan. Ondanks alle voorspellingen voor een Bull rally verliest Bitcoin op dit moment 9% en schrijven de Altcoins haast allemaal verliezen van dubbele cijfers. We gaan dan ook snel naar de crypto-overzichten.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Het crypto-overzicht van Bitcoin en top-10 Altcoins is helaas beter te bekijken dan te beschrijven. De Bitcoin verliest haast 9 procent en de meeste Altcoins moeten het verlies in dubbele cijfers schrijven. Ons grafische crypto-overzicht spreekt voor zich.

Crypto Daily 14 november: Bitcoin en Altcoins zwaar onderuit
Crypto Daily 14 november: Bitcoin en Altcoins zwaar onderuit. Livekoers vastgelegd om 17.45 uur.

Crypto-overzicht Altcoins top-25

Ook in de top-25 gaan de Altcoins zwaar achteruit. Er zijn maar enkele munten (OmiseGo, Bitcoin Gold, Tezos en Binance Coin) die het verlies niet in dubbele cijfers hoeven te schrijven. Gezien de snelle wisselingen verwijzen we je voor actuele stand van zaken naar onze live koersen, die je hier kunt vinden.

Crypto-nieuwsoverzicht

Normaal gesproken voorzien we je hier van het laatste nieuws en een enkele analyse. Op dit moment is echter nog geen oorzaak aan te wijzen die de plotselinge paniek kan verklaren.

Hierdoor verschijnen er erg veel analyses die of achterhaald zijn of gebaseerd op verkeerde informatie. Ook de achtergrondartikelen zijn op dit moment erg voor de hand liggend, dus is het niet zinvol hier een selectie van te maken.

We houden je vanavond, als er ontwikkelingen zijn met pushberichten (als je je daarvoor opgegeven hebt op de hoogte. Ook zullen we updates op de site verzorgen.

Crypto Daily Special

In onze Crypto Daily Special is het vandaag CryptoClass woensdag. Wij bespreken deze week de hard fork. Ben jij benieuwd wat het is en hoe belangrijk deze is?  Lees dan snel verder!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.