Search
Close this search box.

Crypto Daily 8-11: koersen Bitcoin (BTC) en Altcoins neutraal, nieuws en WBS special

Gisteren waren we te gast bij de World Blockchain Summit 2018 in Amsterdam. Ondanks de goede voornemens om de artikelen en crypto-overzichten live te maken bleek dit niet mogelijk. We hopen dit vandaag goed te maken met deze uitzonderlijke weekend Crypto Daily. Naast de crypto-overzichten en het cryptonieuws zenden we bij deze Crypto Daily Special de bijdragen die we over de WBS schreven. Dit uiteraard niet na je een fijn weekend gewenst te hebben. Maandag bieden we je weer een reguliere Crypto Daily.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Aan de grafische analyse hoeven we vandaag niet veel woorden te besteden. Het is een rustig weekend, waarbij de koersen rond die van gisteren blijven bewegen. Met alleen maar positieve weekkoersen geen vervelende aanblik, dit grafische crypto-overzicht van de zaterdag.

Crypto Daily 10 november: Bitcoin en Altcoins kennen rustig weekend.
Crypto Daily 10 november: Bitcoin en Altcoins kennen rustig weekend. Livekoers vastgelegd om 7.35 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht top-25 Altcoins

Buiten de top-10 lijken de koersen vandaag ook opvallend vlak. De hoogste stijger is de Iota (MIOTA) dat 2,96 % wint en de grootste daler is ZCash (ZEC) dat 0,68 % verliest. Dat zegt eigenlijk wel genoeg. In de wetenschap dat ook hier veruit de meeste weekkoersen positief zijn gaan we met een gerust hart over naar het crypto-overzicht.

Crypto-overzicht

In deze analyse lees je welke cryptomunten als eerste in aanmerking zouden komen voor de volgende bull-run.

De Basic Attention Token (BAT) is bezig met een partnerschap dat de adoptie van cryptovaluta in het dagelijks leven in een stroomversnelling brengt.

Deze ICO wil gebruikers geld laten verdienen door de ongebruikte Internet-bandbreedte. Benieuws hoe dit werkt? Je leest het in dit artikel.

De ruzie binnen Bitcoin Cash (BCH) over de op handen zijnde Hard Fork neemt steeds grotere vormen aan. Hier lees je de laatste stand van zaken.

Met het nieuws dat Satoshi Nakamoto alweer ontmaskerd is sluiten we dit crypto-weekendoverzicht af.

Crypto Daily Special

In de Crypto Daily Special van vandaag de bijlage met onze bijdragen over de World Blockchain Summit 2018 te Amsterdam.

 

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.