Search
Close this search box.

Crypto-Guide Koersupdate

Dit is de wekelijkse koersupdate, gemaakt door de technische-
en fundamentele analisten van crypto-guide.nl

U kunt gratis met ons chatten in onze Telegramgroep:  t.me/cryptoguidecharts
of volg ons op Twitter: @cryptoguide14

 

Op het moment van schrijven ligt de koers van Bitcoin op $11638.  Als we kijken naar de weekgrafiek dan zien we dat de koers van Bitcoin zich nog steeds in de rode box bevind, dit is het laatste sterke weerstandslevel gebaseerd op koop/verkoop volume. We consolideren momenteel tussen de $12000 en de $11500 levels.

Bitcoin heeft higher highs weten te maken door 2 maal weten te sluiten boven de $11545, tevens is de koers door de 50% fib level heen gebroken ( $11400 ) wat nu een belangrijk support level is.  We kunnen nu dus vaststellen dat de $11545-$11400 op de Bitstamp weekgrafiek een belangrijk support level is geworden.  Graag willen we zien dat de weekgrafiek sluit boven deze levels om op korte termijn meer bullish actie te zien.

Weet Bitcoin uit de rode box te klimmen? Dan bevinden onze targets zich in de groene boxen in de grafiek.

Wanneer de koers van Bitcoin sluit onder de $11.500 dan verwachten wij een gezonde retrace, de meest belangrijkste support levels op de week grafiek zijn $10.500 $10.000 en de point of control level ligt op $9.045 voor een verdere bullish scenario mogen we hier niet onder gaan sluiten.

Gaan we wat verder inzoomen en kijken we naar de 4 uurs grafiek op Bitstamp :

Zoals wij eerder hebben gedeeld in het telegram kanaal https://t.me/cryptoguidecharts  zitten we in een accending triangle.   ( Een bullish continuatie patroon,  waar de kans is groter dat we opwaarts uitbreken dan naar beneden )

Deze grafiek hebben wij +- 10 dagen geleden gepost voor onze leden in ons telegram kanaal.

– We bevinden zich nu bij wave E..   doorgaans is dit het beste (maar niet het veiligste ) koopmoment alvorens een bullish uitbraak!  ik verwacht dat we een uitbraak gaan zien richting de  $13350 – $ 13880.  ( dit is hoger dan het uitbraak target van de accending triangle,  maar Hier ligt de golden pocket zone  ( zie nieuwsbrief vorige week ).

– We zien op de 4hr op de macd histogram bullish divergentie.  ( deze moet nog bevestigd worden )

– Wanneer we de groene lijn passeren ( swing failure ) verwacht ik een opwaartse beweging.  Bitcoin zal vanuit hier de 12k moeten breken en hier boven support zien te vinden.
– patroon is ongeldig wanneer Bitcoin onder de $11128 sluit op de bitstamp chart.

If History repeats ???

Crypto Guide trade signalen.

Onze Leden van het V.I.P signal kanaal die hebben onze ( Long ) trade automatisch mee gevolgd doormiddel van de Cornix bot.

Bent u benieuwd hoe het (automatisch) volgen van onze signalen werkt? Join dan nu ons telegram kanaal!

https://t.me/cryptoguidecharts

—Team Crypto-Guide—

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.