Search
Close this search box.

Crypto Daily 12-11: Bitcoin en Altcoins stijgen op positieve handelsdag

De Crypto Daily kent vandaag gelukkig 2 positieve crypto-overzichten. Het crypto-overzicht van Bitcoin en Altcoin top-10 en het crypto-overzicht van de Altcoin top-25 tonen beide positieve koersen. Daarnaast de laatste ontwikkelingen op gebied van crypto en Blockchain. In de Crypto Daily Special serveren we uitleg over pairing trading en cryptocurrency pairing.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

De Bitcoin en top-10 Altcoins zijn na een rustig weekend positief aan de nieuwe handelsweek begonnen. Ook de top-10 Altcoins tonen positieve koersen. Langzaam zien we ook de meeste weekkoersen weer positief worden. Ons grafische crypto-overzicht laat het je in een oogopslag zien.

Crypto-overzicht 12 november: Bitcoin en Altcoins positief na eerste handelsdag
Crypto-overzicht 12 november: Bitcoin en Altcoins positief na eerste handelsdag. Livekoersen vastgelegd om 7.45 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top-25

Ook buiten de top-10 is het voor de meeste Altcoins in de top-25 een positieve dag. Sommige koersen staan nog net onder die van gisteren, maar ook hier overheersen groene dagkoersen. Positieve uitschieter is de Nem (XEM), die liefst 17,58% stijgt. Negatieve uitschieter is de Bitcoin Gold (BTG), dat 4,57% verliest. Je kunt de live koersen uiteraard altijd direct bekijken.

Crypto-nieuwsoverzicht

Er was vandaag wat minder nieuws in verband met Veteranendag in Amerika. Toch presenteren we je vijf opvallende berichten.

Crypto Daily Special

In onze Crypto Daily Special serveren we vandaag onze uitleg over trading pairs en pair trading. Ben jij benieuwd waar dit over gaat en waar je op moet letten bij cryptovaluta pairs? Lees dan snel verder!

 

 

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.