Search
Close this search box.

CryptoDaily crypto-overzicht 14-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer wisselend

Vanmiddag zagen we tijdens de cryptolunch dat de koers van de Bitcoin (BTC) en de meeste cryptomunten negatief waren bij een stijgende marktkapitalisatie. Inmiddels is het beeld weer positiever wisselen groene en rode koersen elkaar af. In ons grafische crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken direct. In de CryptoDaily Special staan we in het derde deel van onze serie ‘De positie van de Bitcoin in het Nederlandse recht’ stil bij de juridische positie van de Bitcoin bij huwelijk, scheiden en overlijden.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de cryptolunch van vanmiddag is het koersbeeld weer iets positiever. De koers van de Bitcoin is licht negatief en bij andere cryptomunten wisselen positieve en negatieve resultaten elkaar af. Ons grafische crypto-overzicht geeft je in één oogopslag de laatste stand van zaken.

CryptoDaily crypto-overzicht 14 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 21.35.
CryptoDaily crypto-overzicht 14 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 21.35.

Crypto-overzicht Cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we een wisselend beeld, al lijkt het sentiment positiever. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.35.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.35.

Crypto nieuwsoverzicht

  • De auteur van dit artikel analyseert de koersverwachtingen voor de drie grootste cryptomunten.
  • In dit artikel bekijkt men waarom de Stellar (XLM) meer ruimte voor groei heeft dan de meeste Altcoins.
  • Je kunt nu ook op Tinder met cryptomunten betalen.
  • In dit artikel legt men uit waarom het nu de tijd is om in Bitcoin te investeren.
  • Zakenbank J.P. Morgan lanceert haar eigen cryptomunt.

CryptoDaily Special: Wat is de positie in het recht van de Bitcoin bij huwelijk, scheiden en overlijden?

In het derde deel van onze serie ‘de positie van de Bitcoin in het Nederlands recht’ staan we stil bij de positie van de Bitcoin in het familierecht en erfrecht. Wat gebeurt er juridisch met de Bitcoin bij huwelijk, scheiden en overlijden? Je leest het in onze Daily Special, uiteraard bij Cryptoclan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.