Cryptolunch 14-2: koers Bitcoin en koers cryptomunten negatief, marktcaps stijgen

Gisteren zagen we tijdens de cryptolunch een neutraal beeld van de koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten. De teruglopende marktkapitalisatie was, naar nu blijkt, een voorbode van dalende koersen. Inmiddels is het sentiment namelijk flink negatiever. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we uitleggen wat de juridische positie van de Bitcoin is bij trouwen, scheiden en overlijden.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Nadat we gisteren vooral neutrale en positieve koersen op het bord hadden is het koersoverzicht vandaag weer rood gekleurd. De weekkoersen zijn overwegend groen, hetgeen betekent dat de schade (nog) beperkt blijft. De marktcaps stijgen licht. Deze vermindert voor veel cryptomunten. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 14 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Cryptolunch 14 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we meer negativiteit, maar net als gisteren is het beeld hier (nog) positiever dan in de top-10. Opvallend is de sterke stijging van de marktcaps. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.

CryptoDailySpecial: De juridische positie van Bitcoin bij trouwen, scheiden en overlijden

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce