Search
Close this search box.

Cryptolunch 13-2: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal, marktcaps dalen.

Gisteren zagen we in onze cryptolunch wat negativiteit. Deze trend zette niet door en inmiddels zijn de koersen voor Bitcoin en cryptomunten over het algemeen neutraal. Wat vooral opvalt zijn de verschillen in marktkapitalisatie. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we uitleggen hoe hackers hun cryptobuit in veiligheid brengen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de negativiteit van gisteren zien we vandaag weer vooral neutrale en positieve koersen op de kaart staan. Wat verder opvalt zijn de wijzigingen in marktkapitalisatie. Deze vermindert voor veel cryptomunten. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch crypto-overzicht 13 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal. Live koersen vastgelegd om 13.30 uur.
Cryptolunch crypto-overzicht 13 februari: koers Bitcoin en koersen Altcoins neutraal. Live koersen vastgelegd om 13.30 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de week koersen nog een reflectie bieden van de opleving van afgelopen vrijdag. Tevens zien we dat het beeld hier (nog) positiever is dan in de top-10, maar ook hier zien we dalende marktcaps. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.30 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.30 uur.

CryptoDailySpecial: Cryptohackers: wie zijn het en hoe sluizen ze hun geld weg?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.