Search
Close this search box.

Cryptolunch 12-2: negativiteit neemt koers Bitcoin en koersen cryptomunten over

In onze cryptolunch van gisteren zagen we een rustige markt met koersen voor Bitcoin en cryptomunten die voortdreven op de koersstijgingen van het weekend. Vanochtend leek men positief aan de dag te beginnen, maar inmiddels heeft de negativiteit het sentiment overgenomen. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast publiceren we het tweede deel in onze serie ‘de Bitcoin en cryptomunten in het Nederlandse recht’. Tot slot kijken we  alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we uitleggen hoe hackers hun cryptobuit in veiligheid brengen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Vanochtend overheerst vooral negativiteit op de cryptomarkt. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 12 februari: negativiteit overheerst bij koers Bitcoin en koersen Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Cryptolunch 12 februari: negativiteit overheerst bij koers Bitcoin en koersen Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de week koersen nog een reflectie bieden van de opleving van afgelopen vrijdag. Tevens zien we dat het beeld hier (nog) positiever is dan in de top-10. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

CryptoLunch reminder: Positie van de Bitcoin in het Nederlands recht

Gisteren publiceerden wij het tweede deel in onze serie ‘de Bitcoin in het Nederlands recht’. In dit deel bespreken we de positie van de Bitcoin in het civiel recht. Je kunt onze bijdrage hier lezen.

Wil je eerst het eerste deel nogmaals lezen? Dat kan hier.

CryptoDailySpecial: Cryptohackers: wie zijn het en hoe sluizen ze hun geld weg?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.