Crypto Daily 27-11 crypto-overzicht: koers Bitcoin en Altcoins negatief, cryptonieuws en special

Gisteren leek de crisis terug op de cryptomarkt. Na een sterke dag daalden de koersen in de middag. Vandaag waren de koersen stabieler, al zijn ze nog steeds negatiever dan gisteren. In het crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoin top-10 zie je exact hoe de stand van zaken nu is. In ons crypto-overzicht van de rest van de Altcoin top 25 lees je bovendien hoe het de koersen van de cryptomunten net buiten de top-10 vergaat. Uiteraard is er ook vandaag weer het nodige cryptonieuws, waarvan we voor jou een selectie maakten. Tot slot serveren we zoals iedere dag onze CryptoDaily Special, met vandaag als thema ‘cryptocrime’ en ICO-fraudes in het bijzonder.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Gisteren zagen we zwaar negatieve standen in het grafische crypto-overzicht. Hoewel ook vandaag de tendens negatief is, zijn de resultaten minder intens dan gisteren. Litecoin (LTC) brengt zelfs een positief dagresultaat op het bord. Zou de storm zijn gaan liggen? In ieder geval zijn de resultaten nog niet goed genoeg om positieve weekkoersen te kunnen tonen.

Crypto Daily crypto-overzicht 27 november: Bitcoin en meeste Altcoins negatief.
Crypto Daily 27 november: Bitcoin en meeste Altcoins negatief. Live koersen vastgelegd om 17.45

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

We zijn er de afgelopen tijd aan gewend geraakt dat als het sentiment voor de Bitcoin en grootste cryptomunten negatief is, dat dit voor kleinere cryptomunten nog sterker geldt. Dat is vandaag niet het geval. Er is nog een aantal negatieve koersen, maar het gemiddelde verlies is zo’n 2%. OmiseGo (OMG) spant de kroon met -4,74%. Gelukkig is er ook een aantal cryptomunten dat weer winst maakt. Zo wint Maker (MKR) liefst 10,77% terug en blijft Nem (NEM) met 9,96% niet ver achter. Dash (+ 2,39%), Ethereum Classic (+ 0,50%), ZCash (+ 6,70%) en oX (+ 0,50%) maken het rijtje groene cijfers compleet. Uiteraard zijn deze koersen een momentopname (van 17.30 uur). De live koersen kun je 24-uur per dag bij ons volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

  • Op basis van deze analyse verwacht dat men de Bitcoin snel herstelt.
  • Ook de Ripple (XRP) lijkt de weg omhoog terug te gaan vinden.
  • Dit onderzoek toont aan dat de terugval in koersen tijdelijk moet zijn. We staan volgens de onderzoekers zelfs nog maar aan de start van de markt.
  • Vinny Lingham, serie-ondernemer en ‘shark’ in Shark Tank Zuid-Afrika bijt momenteel nog niet in cryptovaluta.
  • Deze analyse is ook minder positief en verwacht meer zwaar weer.

 

Crypto Daily Special

Cryptocrime is op dinsdag het vaste thema van onze Crypto Daily Special. Vandaag serveren wij je een achtergrondartikel over ICO-fraude. Wil jij weten wat dat is en hoe je kunt voorkomen dat jij slachtoffer wordt? Je kunt het hier lezen.

 

 

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.