Search
Close this search box.

Cryptoclan Daily: crypto-overzichten tonen krachtig herstel Bitcoin en Altcoins + CryptoDaily special

Eerder vandaag zagen we neutrale en zelfs licht negatieve koersen voor de Bitcoin en Altcoins. In de loop van de middag trad echter een krachtig herstel op. De koers van de Bitcoin is nu zo’n 6% gestegen en andere top 10 Altcoins halen zelfs stijgingen van 23%. Uiteraard zie je alle details in ons grafische crypto-overzicht. Daarna bieden we je ook een overzicht van de andere cryptomunten uit de Altcoin top 25 en ook hier zien we alleen maar positieve cijfers. Daarnaast gaan we in ons nieuwsoverzicht natuurlijk op zoek naar een verklaring voor deze plotselinge koersstijgingen. We sluiten dit overzicht af met onze CryptoClan Daily Special waarin we een aantal Blockchain-termen bespreken.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Nadat we tijdens de cryptolunch van vandaag nog negatieve en vlakke koersen zagen kunnen we je met dit grafische crypto-overzicht goed nieuws laten zien. Verdere uitleg is dan gelukkig niet nodig.

Cryptoclan crypto-overzicht 17 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins leven op.
Cryptoclan crypto-overzicht 17 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins leven op. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook de top 25 Altcoins tonen sinds vanmiddag uit louter positieve koersontwikkelingen. De grootste stijger is Ontology (ONT), dat een koersstijging van + 19,59% laat zien. De Dogecoin (DOGE) sluit de rij met een stijging van 2,25%, maar dat geeft een vertekend beeld, want de gemiddelde stijging is zo’n 7%. Uiteraard zijn de koersen een momentopname (in dit geval van 17.55 uur). De live-koersen zie je hier 24 uur per dag.

Crypto nieuwsoverzicht

Door de plotselinge koersstijgingen zijn de meeste nieuwsberichten met doemscenario’s gelukkig achterhaald. Daarom een verkort en positief nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special Cryptotaal: Blockchain-termen en kijkje achter de schermen bij Ruslands grootste mining farm

In de rubriek cryptotaal delen we wekelijks het jargon van de cryptowereld. Deze week beginnen we met een overzicht van veel gebruikte termen rond de Blockchain. Omdat mining daarbij belangrijk is delen we tegelijk een kijkje achter de schermen bij de grootste mining farm van Rusland. Ben jij benieuwd hoe goed jouw crypotiaans is? Ben jij benieuwd hoe een mining farm eruit ziet? Lees en bekijk dan snel dit artikel.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.