Search
Close this search box.

Crypto-overzicht cryptolunch 3-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten licht negatief

In de cryptolunch van gisteren zagen we direct breaking nieuws. Vandaag wordt het niet zo spannend, al is er wel sprake van een drukke handelsdag. Deze volatiliteit zien we terug, want na een positieve ochtend staan de koersen nu licht in de min. Dit lijkt echter een gebruikelijke pas op de plaats en geen kentering van een trend. Daarnaast staan we stil bij het ‘proof of keys event’.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

In ons lunchoverzicht van de koers van de Bitcoin en top 10 cryptomunten zien we een licht negatieve tendens na een positieve ochtend.

Cryptolunch 3-1 koers Bitcoin en top 10 cryptomunten licht negatief. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.
Cryptolunch 3-1 koers Bitcoin en top 10 cryptomunten licht negatief. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de cryptomunten stagneren na de stijging van de afgelopen dagen.

koers top 25 cryptomunten . Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.
koers top 25 cryptomunten . Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Is het proof of keys event eigenlijk een proof of fools competitie?

Vandaag is het 10 jaar geleden dat het Genesis-block voor Bitcoin gemined werd. Ter ere daarvan organiseren cryptopuristen de ‘proof of keys’ celebration. Weet jij wat dit is en waarom dit uit kan draaien op een ‘proof of fools’ competitie? Je leest het in deze bijdrage.

CryptoDailySpecial: vanavond de vraag of je in 2019 beter voor Ripple (XRP) of Ethereum (ETH) kunt kiezen.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.