Nadat de koers van de Bitcoin en koersen van de cryptomunten een aantal dagen negatief bleken draaide het sentiment vannacht. De koersen kwamen langzaam terug en er waren weer positieve cijfers te zien. Inmiddels lijkt het erop dat de koersen inderdaad opleven. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast blikken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we verder ingaan op de positie van de Bitcoin in het Nederlands recht.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Voor het eerst sinds een langere periode zien we weer een hoofdzakelijk groen koersoverzicht. Niet alleen de dagkoersen, maar ook de weekkoersen leven op. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch crypto-overzicht 7 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten leven op. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.
Cryptolunch crypto-overzicht 7 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten leven op. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de koersen snel herstellen. Nem (XEM) schrijft zelfs dubbele cijfers en Bitcoin SV (BSV) zit daar niet ver af. De impact op de weekkoersen is in dit deel van de markt iets minder. Het is dus te hopen dat het herstel in de top 25 doorzet. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

- Advertentie -
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

CryptoDailySpecial: de Bitcoin in het Nederlands recht (deel 2).

Wil jij alvast het eerste deel over de positie van Bitcoin en cryptomunten in het Nederlands recht lezen? Dat kan hier.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

2 REACTIES

  1. Ik zou graag instappen met €1500.-

    Wie of wat zouden jullie mij adviseren?

    Ik zou uiteraard graag winst willen maken !

    Dit is voor mij beginnende investering in de ,,cryptomunt”

    • Helaas kunnen wij je geen advies geven over waarin te investeren. Op CryptoClan brengen we alleen informatie en hebben niet de mogelijkheid om advies te geven. Helaas kunnen we je hier dus niet bij helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here