Lunchoverzicht 9-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief

Nadat we in de cryptolunch van gisteren al zagen dat de beurzen veerkrachtig reageerden op de situatie bij Ethereum Classic (ETC). Inmiddels zijn de koersen van Bitcoin (BTC) en andere cryptomunten hoofdzakelijk positief. Met de koersupdate van de Bitcoin en cryptomunten ben je direct op de hoogte van de laatste stand van zaken. In de lunchspecial staan we stil bij Ripple nieuws. Ook kijken we vooruit naar de Cryptodaily voor vanavond.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren toonden de koersen tijdens de lunch hun veerkracht. Inmiddels zijn de koersen weer positief en duiden ook de weekkoersen op herstel. Je ziet het direct in het grafische crypto-overzicht.

Cryptolunch 9 januari: koers Bitcoin en cryptomunten weer positief. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.
Cryptolunch 9 januari: koers Bitcoin en cryptomunten weer positief. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we inmiddels weer volop positieve dag- en weekkoersen. De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauseerd is.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: Ripple nieuws over adoptie RippleNet

Ripple blijft in de financiële wereld integreren. Ben jij benieuwd welk Ripple nieuws er over RippleNet is? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond onze vooruitblik op de Tron (TRX) in 2019.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.