Search
Close this search box.

Cryptolunch 8-1: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten tonen veerkracht na slecht nieuws

Vannacht werd er slecht nieuws bekend over Ethereum Classic (ETC). Hier reageerden de koersen direct op met een daling. De koersen waren vanochtend dan ook negatief. Gedurende de dag tonen de koersen zich veerkrachtig. Inmiddels is de negativiteit zo goed als verdwenen en zien we weer steeds meer koersstijgingen. In onze crypto-overzichten zie je de actuele stand van zaken. Daarnaast brengen we je met onze speciale CryptoClan Lunch update op de hoogte van de situatie bij Ethereum Classic (ETC) en de reactie van de Nederlandse crypto-exchanges.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de positieve cryptolunch van gisteren en het slechte nieuws van vannacht tonen de koersen hun veerkracht. Dit zie je direct in het grafische crypto-overzicht.

Koers Bitcoin en koersen cryptomunten tonen veerkracht na slecht nieuws. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koers Bitcoin en koersen cryptomunten tonen veerkracht na slecht nieuws. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de veerkracht in de top 25 cryptomunten terug. De koers van de Ethereum Classic (ETC) kan vertekenen aangezien transacties vertraagd zijn en de handel her en der geheel of gedeeltelijk gepauseerd is, zoals je in onze CryptoLunch Special kunt lezen.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: de 51% aanval op Ethereum Classic (ETC) en  de gevolgen

Cryptobeurs Coinbase ontdekte regelmatigheden in de Blockchain van Ethereum Classic (ETC). Inmiddels hebben zij de handel gepauseerd en bedraagt de schade meer dan een miljoen dollar. Wil jij weten wat er gebeurd is en hoe de Nederlandse cryptobeurzen reageren? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond de hard forks van Ethereum (ETH) nader bekeken.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.