Search
Close this search box.

Cryptolunch 7-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten starten week positief

In onze cryptolunch van vandaag zien we dat de koersen met frisse moet aan de nieuwe week begonnen zijn. Zowel de koers van de Bitcoin (BTC) stijgt en de koersen van de andere cryptomunten gaan in snel tempo mee. Als Cryptolunch special serveren we de nieuwste Ledger Nano X, de eerste slimme hardware wallet. Eet smakelijk!

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Afgelopen vrijdag viel de cryptolunch toch wat tegen, al was het sentiment positief. Inmiddels is de markt een stuk optimistischer. Zowel de Bitcoin-koers als de koersen van de meeste andere cryptomunten stijgen. Dat de koers van de Tether (USDT) iets achterblijft is niet erg, dit betekent dat er minder vraag naar zekerheid is.

Lunch crypto-overzicht 7 januari: koers bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.
Lunch crypto-overzicht 7 januari: koers bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zijn de koersen van de Altcoins positief gestemd, op de USDcoin (USDC) en Dogecoin (DOGE) na. Bovendien is het sentiment positief, dus we zijn benieuwd wat de middag brengt.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.10 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: de Ledger Nano X, de eerste slimme hardware wallet

Ledger heeft met de Nano een standaard gezet in hardware wallets. Met de nieuwste Ledger Nano X introduceert zij de eerste slimme hardware wallet ter wereld. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij kans maken op de gelimiteerde Genesis Block-edition? Lees dan snel onze lunchspecial.

CryptoDailySpecial: vanavond de vraag wat 2019 voor Ethereum (ETH) brengt.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.