Search
Close this search box.

Cryptolunch 7-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten zijwaarts + nieuwe rubriek

Gisteren zagen we tijdens de cryptolunch sterk stijgende koersen. Vandaag bewegen de koers van Bitcoin en cryptomunten vooral zijwaarts met enkele positieve uitschieters. verder blikken we vooruit naar onze nieuwe rubriek: ‘de wallet van Robert’ en naar de Daily Special, waarin we vandaag terugblikken op de maand februari. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zette het herstel van de koersen van Bitcoin en andere cryptomunten door. Vandaag bewegen de dagkoersen vooral zijwaarts, als is BinanceCoin (BNB) een positieve uitschieter. De invloed van de weekkoersen blijft beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 7 maart koers Bitcoin en koersen crytpomunten bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Cryptolunch 7 maart koers Bitcoin en koersen crytpomunten bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we in tegenstelling tot gisteren vandaag vooral zijwaartse koersen met een positieve uitschieter, in dit geval Okb (OKB) . De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.15 uur.

Nieuwe rubriek: De Wallet van Robert

Het is zover, vandaag geven we iedereen nog meer inkijk in de wereld van de handel in cryptomunten. Ondergetekende gaat als hoofdredacteur van CryptoClan live beleggen via het platform van Bitcoinmeester.nl. De introductie en eerste posities volgen later vanmiddag. Via ons Twitter-account krijg je rechtstreekse updates van mijn handelingen.

CryptoDailySpecial: Vanavond een terugblik op de maand februari. Hoe presteerden de Bitcoin en cryptomunten?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.