Search
Close this search box.

Cryptolunch 6-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen verder

Vandaag is er tijdens de cryptolunch weer veel groen te serveren als we naar de koers van Bitcoin en cryptomunten kijken. Dat is altijd goed voor de financiële gezondheid, dus presenteren we graag weer onze koersoverzichten. Daarnaast blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag terugblikken op de maand februari. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen een sterk herstel van de Bitocoin en top 10 cryptomunten. De tendens bleef positief en ook vandaag zien koersstijgingen, die hier en daar zelfs dubbele cijfers kennen. Door de sterke dip van eind vorige week is de invloed op de weekkoersen nog beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 6 maart: herstel Bitcoin en cryptomunten zet door. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.
Cryptolunch 6 maart: herstel Bitcoin en cryptomunten zet door. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we net als gisteren vandaag een aangenaam groene golf in de dagkoersen. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt door de dip van vorige week. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.45 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.45 uur.

CryptoDailySpecial: Vanavond een terugblik op de maand februari. Hoe presteerden de Bitcoin en cryptomunten?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.