Search
Close this search box.

Cryptolunch 5-3: koers Bitcoin en cryptomunten herstellen snel na dip

Nadat we gisteren een dip zagen in de koers van de Bitcoin en cryptomunten vlakte de daling in de loop van de nacht af. Vanmorgen bewogen de koersen zijwaarts en inmiddels zien we een sterk herstel met her en der zelfs dubbele cijfers. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we negatieve koersen voor de Bitocoin en top 10 cryptomunten. Nu is het sentiment erg positief en zien we een sterk herstel, waarbij sommige cryptomunten koersstijgingen met dubbele cijfers noteren. Dit heeft uiteraard ook positieve gevolgen voor de weekkoersen. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 5 maart krachtig herstel koers Bitcoin en koersen cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.
Cryptolunch 5 maart: krachtig herstel koers Bitcoin en koersen cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we na het negatieve sentiment van gisteren vandaag een aangenaam groene golf in de dagkoersen. Helaas is het nog niet genoeg om de weekkoersen positief te kleuren. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Cryptolunch 5 maart: Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.
Cryptolunch 5 maart: Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.

CryptoDailySpecial: Vanavond een blik op cryptotaal. Wat zeggen de experts (letterlijk)?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.