Cryptolunch 15-3: Koers Bitcoin en koersen cryptolunch herstellen verder

Gisteren zagen we positieve koersen voor de Bitcoin en koersen van de cryptomunten. Gisterenavond en vandaag zette het herstel voor de meeste cryptovaluta door. Daarmee toont het crypto-overzicht zowel positieve dag- als weekkoersen. Het sentiment is ook positief, zoals je in ons lunchoverzicht kunt zien. Daarna blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag interessante cryptomunten bekijken die gekoppeld zijn aan fysieke producten. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we positieve dagkoersen en een wisselend beeld in de weekkoersen. Vandaag is het beeld nog steeds positief -al lijkt het sentiment iets voorzichtiger te worden- en dat heeft uiteraard een gunstige invloed op het crypto-overzicht. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 15 maart: Koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.
Cryptolunch 15 maart: Koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de positieve trend van gisteren bestendigen en de koersen groen kleuren. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.05 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.05 uur.

CryptoDailySpecial: Wat zijn de meest interessante cryptomunten die verbonden zijn met fysieke producten?

Sommige cryptomunten, zoals de Bitcoin, staan op zichzelf en zijn niet gekoppeld aan fysieke producten of diensten. Andere cryptomunten, zoals Ripple (XRP) zijn dit wel. Weet jij wat de interessantste cryptomunten zijn die verbonden zijn met fysieke producten? Je leest het vanavond, uiteraard in onze Daily Special.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo