Cryptolunch 14 maart: koers Bitcoin en koers cryptomunten herstellen na ochtenddip

Gisteren zagen we hoe de koers van de Bitcoin en koersen van de cryptomunten zich herstelden na een eerdere dip. Vanmorgen leken de koersen een nieuwe dip mee te maken. Inmiddels is het sentiment positief en zijn de meeste dagkoersen ook weer positief, zoals je in ons lunchoverzicht kunt zien. Daarnaast blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag verslag doen van de eerste week van ‘de wallet van Robert’. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we dat de Bitcoin en cryptomunten negatieve koersen kenden. Vanochtend sloeg het sentiment om en inmiddels kleuren de koersen gestaag groen. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 14 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer positiever. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Cryptolunch 14 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer positiever. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we, na de negativiteit van gisteren de koersen snel positiever worden. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe verliep de eerste week voor de wallet van Robert?

Vorige week gingen wij als investeerder van start met onze eigen wallet. Vandaag doen we als CryptoDaily Special verslag van de eerste week van ‘de wallet van Robert’. Hoe is het onze investeringen vergaan?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo