Search
Close this search box.

Cryptolunch 13-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets terug na opleving

Gisteren zagen we hoe de koers van de Bitcoin en koersen van de cryptomunten zich herstelden na een eerdere dip. Dit herstel zette gestaag door en vanmorgen waren de koersen positief. Inmiddels is het sentiment gedraaid en zijn de koersen weer licht negatief. Daarnaast blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag uitleggen hoe je kunt voorkomen dat je handelt op basis van FOMO. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we dat de Bitcoin en steeds meer cryptomunten de weg naar boven weer vonden. Er volgde een gestage stijging die aan het eind van de ochtend omsloeg. Inmiddels zijn de meeste koersen negatief. De invloed op de weekkoersen blijft beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 13 maart: koers Bitcoin en koers cryptomunten negatief. Live koersen vastgelegd om 13.40 uur.
Cryptolunch 13 maart: koers Bitcoin en koers cryptomunten negatief. Live koersen vastgelegd om 13.40 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we, na de positiviteit van gisteren de koersen snel positiever worden. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. vastgelegd om 13.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.40 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe voorkom je dat FOMO tot verlies op jouw beleggingen leidt?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.