Search
Close this search box.

Cryptolunch 12-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer omhoog na dipje

Gisteren zagen we hoe de cryptokoersen en Bitcoin koers negatief uit het weekend kwam. Ook vannacht en vanochtend was er een dipje. Inmiddels zijn de koersen weer positiever en lijkt de markt zich te herstellen. Verder blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag uitleggen hoe je kunt voorkomen dat je handelt op basis van FOMO. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we een licht negatieve tendensook vannacht en vanochtend waren de koersen negatief. Hierbij moeten we aantekenen dat de grootste crypto-exchange ter wereld, Binance, wegens gepland onderhoud uren geen handel verwerkt. Hierdoor vertekent het beeld van de koersen omdat het handelsvolume ook lager is. Inmiddels lijkt de markt gedraaid en zien we steeds meer cryptomunten de weg naar boven weer vinden. De invloed op de weekkoersen blijft beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 12 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen na dipje. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Cryptolunch 12 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen na dipje. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we, in tegenstelling tot gisteren de koersen snel positiever worden. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.15 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe voorkom je dat FOMO tot verlies op jouw beleggingen leidt?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.