Cryptolunch 8-3: koers Bitcoin en cryptomunten zijwaarts met positieve uitschieters

Gisteren zagen we tijdens de cryptolunch zijwaarts bewegende koersen met enkele positieve uitschieters. Na een opleving die gisterenmiddag en gisteravond plaats vond bewegen de koersen vandaag weer zijwaarts. Wel zijn er enkele positieve uitschieters te zien. Verder blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag bekijken wat er kan gebeuren als de koers van de Bitcoin (BTC) dit weekend door $ 4.000,- schiet. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we vooral zijwaartse koersbewegingen met  BinanceCoin (BNB) als positieve uitschieter. Vandaag zien we wederom veel zijwaartse bewegingen. Voor de Bitcoin (BTC) komt door de gestage stijging de $ 4.000,- grens weer in zicht. De invloed van de weekkoersen blijft beperkt. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 8 maart koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.
Cryptolunch 8 maart koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we net als gisteren vandaag vooral zijwaartse koersen met een enkele positieve uitschieter. De invloed op de weekkoersen is ook hier beperkt. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.

CryptoDailySpecial: Wat gebeurt er als de koers van de Bitcoin dit weekend door $ 4.000,- grens gaat?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.