Search
Close this search box.

Wallet van Robert: volg de transacties en voortgang van onze crypto-portefeuille [update 9-4]

Uiteraard zijn we bij CryptoClan altijd op zoek naar mogelijkheden om jou zo veel mogelijk inzicht te geven in de wereld van Bitcoin en cryptomunten. De enige manier waarop je dat kunt leren is door te handelen, maar toch hebben veel mensen koudwatervrees. Om je toch zo goed mogelijk die ervaring te bieden gaat CryptoClan in samenwerking met handelsplatform Bitcoinmeester op de site beleggen met de wallet van Robert.

Wat is de wallet van Robert?

In de wallet van Robert gaan we vanaf nu beleggen in cryptovaluta. We investeren € 100,-  van het redactiebudget en kopen daar cryptomunten voor waar we mee gaan handelen. Het doel  is uiteraard om een zo goed mogelijk rendement te behalen. Daarnaast bieden we jou graag de ervaring om kennis te maken met beleggen. We zorgen er dus voor dat jij alles live kunt volgen en zelfs mee kunt doen. Hoe dat werkt leggen we hierna uit.

[affcoups id=”2543″]

Hoe werkt de wallet van Robert?

Met de € 100,- in zijn wallet koopt ondergetekende (Robert dus) naar eigen inzicht Bitcoin en andere cryptomunten. Zodra ik denk dat het verstandig is om van koers of belegging te veranderen doe ik dat. In onderstaande tabel verwerk ik steeds de transacties. Deze kun jij volgen met de updates in onze CryptoClan Nieuwsbrief en natuurlijk in deze artikelen. We publiceren wekelijks een update. Als je een account aanmaakt kun je ook live meebeleggen. Als je dat wilt of mijn beleggingskeuzes wilt bespreken kun je ons Twitter-account volgen. Daar meld ik direct de mutaties.

De eerste transacties in de wallet van Robert

In onderstaande tabel zie je de eerste transacties die ik gedaan heb. Vanaf nu zal elke mutatie in deze tabel verwerkt worden.

[ninja_tables id=”2558″]

Voor de zekerheid benadruk ik dat ik naast deze rubriek niet actief in cryptovaluta handel en dat deze informatie alleen ter vermaak geldt. Zoals altijd geldt: DYOR! Er worden dus GEEN adviezen gegeven in deze rubriek.

Update: de resultaten van de wallet van Robert

Inmiddels zijn we begonnen met de wallet van Robert. De update van mijn ervaringen en resultaten in week 1 lees je in dit overzicht. Inmiddels is ook de update van week 2 na te lezen. Ben jij benieuwd hoe ik een rendement van meer dan 10% wist te halen of deed jij het beter? Lees het hier rustig na. Ook in de derde week maakte ik een goede winst. Hoe ik mij 6,34% rendement behaalde lees je in dit artikel. In de vierde week maakten we een enorme stijging van de Bitcoin-koers mee. Deze trok ook de cryptomunten ver omhoog. Het resultaat is een record-rendement en een belangrijke beslissing. We besloten onze cryptomunten te verkopen en de markt even haar werk te laten doen. Daarom bleef het rendement na zeven weken ‘beperkt’ tot ruim 43%. Uiteraard volg ik de koersen strak en stap ik weer in zodra de koersen het toelaten.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.