Nadat de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten de week negatief begon is er vandaag weer herstel te zien. De dagkoersen tonen met enkele uitzonderingen positieve koersen. Het tweede deel van de top 25 is volatieler. Daarnaast blikken we vooruit naar de CryptoDaily Special. Hierin bespreken we waar je op moet letten als je wilt beleggen in cryptomunten met lage aanschafwaarde. Ben jij benieuwd welke cryptomunten door insiders getipt worden? Je leest het vanavond! In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Cryptolunch Bitcoin en cryptomunten top 10

In de cryptolunch van vandaag zien we dat de koersen van Bitcoin en overige cryptomunten weer herstellen na een negatief begin van de week. Eos (EOS) schrijft het herstel zelfs in dubbele cijfers. Door de smalle bandbreedte in het begin van de week heeft het herstel ook direct invloed op de weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in ons crypto-overzicht.

Cryptolunch 27 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.
Cryptolunch 27 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.35 uur.

Top 25 cryptomunten: cryptolunch

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten ook positief. De bandbreedte is wat groter, maar hier zijn geen dubbele cijfers te zien. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

- Advertentie -
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.35 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.35 uur.

CryptoDailySpecial; Hoe kan je rendement maken met kleine investeringen? Welke munten tippen insiders?

In onze Daily Crypto Special delen we de indicatoren die je moet beoordelen als je met rendement wilt beleggen in cryptomunten met lage aankoopwaarde. Weet jij welke cryptovaluta insiders in dit segement tippen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.nl.

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven
TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here