Cryptolunch 25-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets negatief na positief weekend

Vandaag hebben de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten te maken met een licht negatieve sfeer na een positief weekend. Het tweede deel van de top 25 is volatieler. Daarnaast blikken we vooruit naar de CryptoDaily Special. Hierin bespreken we de beste cryptomunten met eigen Blockchain. Ben jij benieuwd waarom de Bitocin zo laag scoort? Je leest het vanavond! In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Cryptolunch Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van van vrijdag zagen we vooral negativiteit. De Bitcoin noteerde € 3.4995,85, Ethereum (ETH) € 118,85 en Rippel (XRP) € 0,2716. Momenteel zijn de koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten weer negatief, maar wie verder kijkt ziet dat er wel progressie is gemaakt ten opzichte van vrijdag. Het goede nieuws is dat de koersen zelden meer dan 1% in de min staan. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 25 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets negatief na positief weekend. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.
Cryptolunch 25 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten iets negatief na positief weekend. Live koersen vastgelegd om 12.55 uur.

Lunchoverzicht overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten ook licht positief. De bandbreedte is wat groter, want sommige koersen dalen relatief sterk, terwijl er ook positieve koersen te zien zijn. Ook hier zien we wel positiviteit in vergelijking met de cryptolunch van vrijdag. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.55 uur.

CryptoDailySpecial; Dit zijn de beste cryptomunten met eigen blockchain. Spoiler-alert: Bitcoin hoort daar niet bij.

Ben jij benieuwd hoe de industrie en potentiële klanten cryptomunten met een eigen Blockchain beoordelen? Wil jij weten waarom Bitcoin zo laag scoort? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.nl.

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce