Search
Close this search box.

CryptoLunch 22-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven in mineur na correctie

Gisteren zagen we een positieve cryptolunch. Vandaag hebben de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten te maken met een correctie en is de sfeer negatief. Het tweede deel van de top 25 is iets positiever, maar ook daar zien we de invloed van de correctie. Tot slot blikken we voor het eind van de week vooruit naar liefst 2 CryptoDaily Specials. Zo bespreken we ‘de wallet van Robert’ en leren we lessen over Bitcoin beleggen van een loser. Ben jij benieuwd wat hij deelt? Je leest het vanavond! In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Cryptolunch Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we positieve koersbewegingen. De schijn bedroog, want er volgde een koerscorrectie, die ook vandaag het sentiment bepaalt. We zien dan ook vooral negativiteit. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 22 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief na correctie.
Cryptolunch 22 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief na correctie. Live koersen vastgelegd om 13.30 uur.

Lunchoverzicht overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten iets positiever dan in de top 10, maar ook hier zorgt de correctie voor een pas op de plaats in vergelijking met de cryptolunch van gisteren. Hoewel er zeker positieve koersen zijn, zijn de stijgingen met dubbele cijfers van het bord af. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.30 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 13.30 uur.

CryptoDailySpecial (1): leer Bitcoin beleggen van een loser.

Als je $ 139.000,- verloren hebt met investeren in Bitcoin kun je zeggen dat je jouw lessen geleerd hebt. Jammer van het dure leergeld! Daarom bieden wij de lessen voor beleggen in Bitcoin van een loser. Het lesgeld is immers al betaald. Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.nl

CryptoDaily Special (2): De wallet van Robert: weekupdate 2

Inmiddels zijn we druk met de wallet van Robert. Na de introductie en de eerste weekupdate was het gisteren tijd voor de update over week 2. Ondergetekende legt uit welke stappen hij heeft genomen en welk rendement dit heeft opgeleverd. Ook kijken we natuurlijk vooruit naar de komende week. Hebben jouw investeringen meer rendement gehaald dan onze strategie en heb je onze update van gisteren gemist? Je leest het vanmiddag terug in onze CryptoClan Daily Special.

Wil je de introductie van de wallet van Robert nog een keer lezen? Of ben je benieuwd naar de eerste weekupdate? We delen het graag!

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.