Search
Close this search box.

Cryptolunch 21-3: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen gestaag + vooruitblik wallet van Robert

Gisteren zagen we een vlakke markt. Vandaag bewegen de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten iets harder in positieve richting, al is van een rally nog niet echt sprake. Met name in het tweede deel van de top 25 zien we een aantal sterk stijgende uitozonderingen, die koerswinst in dubbele cijfers noteren. De invloed op de weekkoersen is beperkt. Daarbij blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag de tweede weekupdate van ‘de wallet van Robert’ presenteren. Heb jij het beter gedaan dan onze hoofdredacteur? In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Cryptolunch Bitcoin en cryptomunten top 10

Tijdens de cryptolunch van gisteren zagen we vooral zijwaartse bewegingen. Vandaag is de richting duidelijk positief, al gaat het in dit segment nog niet hard. De weekkoersen veranderen dan ook nauwelijks. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 21 maart: koers Bitcoin en top 10 cryptomunten vlak en gematigd positief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.
Crypto-analyse 21 maart: koers Bitcoin en top 10 cryptomunten vlak en gematigd positief. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

Lunchoverzicht overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten positiever dan in de top 10 en ook sterker dan tijdens de cryptolunch van gisteren. We zien Ontology (ONT), Tezos (XTZ), OKB (OKB) en nieuwkomer ZB-token (ZB) koersstijgingen met dubbele cijfers noteren. Ook hier is het sentiment, net als de weekkoersen overwegend positief. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.20 uur.

CryptoDailySpecial: De wallet van Robert: weekupdate 2

Inmiddels zijn we druk met de wallet van Robert. Na de introductie en de eerste weekupdate is het vandaag tijd voor de update over week 2. Ondergetekende legt uit welke stappen hij heeft genomen en welk rendement dit heeft opgeleverd. Ook kijken we natuurlijk vooruit naar de komende week. Hebben jouw investeringen meer rendement gehaald dan onze strategie? Je ziet het vanmiddag in onze CryptoClan Daily Special.

Wil je de introductie van de wallet van Robert nog een keer lezen? Of ben je benieuwd naar de eerste weekupdate? We delen het graag!

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.