Search
Close this search box.

Cryptolunch 20-3: vlakke koers Bitcoin en koersen cryptomunten in afwachting van momentum

De koers van de Bitcoin en koersen van de cryptomunten bewegen al de hele week vlak. Door de gestage stijging blijft de koers van Bitcoin rond $ 4.000,- hangen. Grote correcties, zoals eerder rond dit koersniveau, blijven achterwege. De markt lijkt in afwachting van nieuw momentum bij positief sentiment. Daarbij blikken we vooruit naar de Daily Special, waarin we vandaag interessante, ondergewaardeerde cryptomunten bekijken. Spot jij vanmiddag beleggingskansen? In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

We zien al de hele week dat de koers van Bitcoin en de meeste cryptomunten rond hetzelfde niveau beweegt. Deze zijwaartse koersbeweging zien we ook tijdens de cryptolunch van vanmiddag. Het sentiment is nog steeds positief en de weekkoersen veranderen nauwelijks. In onze cryptolunch zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 20 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten vlak in zoektocht naar momentum. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.
Cryptolunch 20 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten vlak in zoektocht naar momentum. Live koersen vastgelegd om 12.05 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten positiever. We zien OKB (OKB) en Tezos (XTZ) zelfs positiviteit in dubbele cijfers tonen. Ook hier is het sentiment, net als de weekkoersen overwegend positief. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.05 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.05 uur.

CryptoDailySpecial: Dit zijn vier ondergewaardeerde cryptomunten

We zetten vanavond op een rij welke cryptomunten door de kenners als ondergewaardeerd worden beoordeeld. Hoewel ze niet allemaal even bekend zijn tonen ze volgens de analyses wel de potentie om in 2019 hoge rendementen te scoren. Wij zetten de 4 beste kanshebbers op een rij.

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.