Vier weken geleden gingen wij als eerste cryptocommunity van Nederland van start met live beleggen. Na het dubbele rendement van twee weken terug en het rendement van vorige week dachten we dat er veel gehandeld zou worden. De koersexplosie van de Bitcoin gooide in positieve zin roet in het eten. De wallet van Robert brak een record met het platform van Bitcoinmeester. Wat te doen nu de koersen dalen? Robert laat het zien.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

We gingen de koersstijgingen in met Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Binancecoin (BNB), Tezos (XTZ) en VechainThor (VET).

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Hoe verliep de week?

Mijn account bij Bitcoinmeester begon de week neutraal. Dat waren de marktsignalen ook. Ik was bezig met de technische analyses toen de koersen plotseling sterk omhoog schoten. Uiteraard heb ik de koersen zeer nauw gevolgd. Aangezien alle koersen stijgend bleven besloot ik om onze portefeuille vast te houden. De technische analyses gaven geen indicatie dat er bepaalde munten veel harder zouden groeien, los van de aanzuigende werking van de Bitcoin.

Dat ging goed tot ik vanmiddag aan deze update begon. We zagen de koersen vandaag wel stagneren, maar ineens gingen de koersen rap naar beneden. Ik heb dan ook besloten om mijn portefeuille voor nu te verkopen en mijn centjes even stil te laten staan op mijn account.

Ik zal uiteraard bovenop de cryptokoersen blijven duiken en weer instappen zodra de markt laat zien dat daar ruimte voor is. Dit zal met name liggen aan hoe Amerika vanavond en Azi├ź vannacht reageert.

Wat was het rendement van de wallet van Robert?

Door vast te houden aan mijn portefeuille en mee te liften op de stijgingen door Bitcoin haalde ik in totaal een rendement van 30,17 % ten opzichte van het resultaat van vorige week. In totaal is onze portefeuille sinds het begin 54% aangegroeid. Reageer gerust via ons Twitter-account of jouw investeringen beter rendeerden.

Hoe ziet de Wallet van Robert eruit?

Zoals gezegd heb ik na het opmaken van de balans even pas op de plaats gemaakt. Ik heb de portefeuille dus verkocht en bij Bitcoinmeester op mijn account laten staan, zodat ik direct weer kan instappen. De grafieken en resultaten van Bitcoinmeester bieden daarbij hulp om te zien wanneer het moment om daar in te stappen. Je kunt dan direct aan jouw technische analyses werken.

Mijn actuele wallet is dan ook leeg:

Vooruitzichten voor de komende week

Op dit moment (28 maart rond 18.00 uur) schieten de koersen naar beneden. Ik heb besloten even af te wachten en op safe te spelen. Uiteraard verandert dit zodra de markt het toelaat. Ik blijf dus alert en informeer jullie direct op Twitter zodra ik weer instap. Daar kunnen jullie ook resultaten delen en koersverwachtingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

2 REACTIES

 1. Vraagje:Ben wel ge├»nteresseerd in het handelen in crypto, heb er al heel wat over gelezen, ben geen langetermijnbelegger.Is het een goed idee om ‘de wallet van Robert’ te volgen, maar dan bijvoorbeeld x10?Lijkt mij de afgelopen weken zeer serieus in belegd.Blijft deze voor langere tijd bestaan?
  Met vriendelijke groet.

  • Goedemorgen Raoul,

   Dank voor jouw reactie. Uiteraard staat het je vrij om de wallet van Robert te volgen en met me mee of juist tegen me te handelen. De inzet bepaal je uiteraard helemaal zelf. Ik kan en wil daar niets over zeggen. Immers, als je veel inlegt en er treedt verlies op gaat het mis, als je weinig inlegt en de koersen gaan hemelshoog de lucht in gaat het ook niet goed. Ik beheer mijn wallet via Bitcoinmeester.nl.

   Alvast veel succes met handelen,

   Robert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here