Search
Close this search box.

De wallet van Robert week 5: op de plaats rust, maar waakzaam

Vijf weken geleden gingen wij als eerste cryptocommunity van Nederland van start met live beleggen. Na het dubbele rendement van drie weken terug, het het rendement van twee weken terug en het record van vorige week besloot ik pas op de plaats te maken. In de wallet van Robert staat dan ook een bedrag contant op het platform van Bitcoinmeester. Was dit een goede beslissing? Robert legt het uit.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Zoals ik in de wallet van Robert van vorige week heb aangegeven besloot ik na de recordwinsten van vorige week om de cryptomunten uit mijn wallet te verkopen. De marktomstandigheden gaven mij geen aanleiding om alweer in te stappen. De wallet is nu dan ook gevuld met de inleg van € 100,- en (na aftrek van kosten) de € 43,75 rendement die ik tot nu toe gemaakt heb.

[affcoups id=”2543″]

Hoe verliep de week?

Mijn account bij Bitcoinmeester begon de week met een saldo in traditioneel geld. De technische analyses wezen op bull-signalen, maar de koersen bewogen niet richting een een nieuwe stijging. Hoewel er op basis van de technische analyses geen aanleiding was om terughoudendheid te betrachten stokten de koersen rond $ 5.200,-. Afgelopen donderdag volgde er zelfs een stevige correctie, die weer snel teniet gedaan werd. Inmiddels staan op het moment van schrijven alle koersen (op 2 uitzonderingen na) met een negatieve weekkoers in het koersoverzicht.

Analisten zien op basis van de historische koersen nog één sterke daling voor de weg naar boven vast wordt ingezet. Ook blijkt dat de koersen in de afgelopen 7 maanden eerst een aantal malen een koersplafond moeten testen voor ze er doorheen breken. Het lijkt erop dat de Bitcoin nu een aantal maal de $ 5.200,- test. Ik heb dan ook nog geen ruimte gezien om weer in te stappen, al volg ik de koersen dagelijks.

Ik zal uiteraard bovenop de cryptokoersen blijven duiken en weer instappen zodra de markt laat zien dat daar ruimte voor is. Hiervoor is naar mijn inzicht een duidelijk opwaartse beweging nodig.

Wat was het rendement van de wallet van Robert?

Door vast te houden aan mijn standpunt om niet in te stappen in de Bitcoin en Altcoins haalde ik geen rendement ten opzichte van het resultaat van vorige week. Gezien het feit dat de markt in de afgelopen 7 dagen negatief is geweest heb ik toch boven de markt gepresteerd. In totaal is mijn portefeuille na aftrek van kosten in verband met verkoop met 43,75% aangegroeid. Reageer gerust via ons Twitter-account of jouw investeringen beter rendeerden.

Hoe ziet de Wallet van Robert eruit?

Zoals gezegd heb ik na het opmaken van de balans even pas op de plaats gemaakt. Ik heb de portefeuille dus verkocht en bij Bitcoinmeester op mijn account laten staan, zodat ik direct weer kan instappen. De grafieken en resultaten van Bitcoinmeester bieden daarbij hulp om te zien wanneer het moment om daar in te stappen. Je kunt dan direct aan jouw technische analyses werken.

Mijn actuele wallet is dan ook leeg:

[ninja_tables id=”2558″]

Vooruitzichten voor de komende week

Op dit moment (15 april rond 22.00 uur) schieten de koersen naar beneden. Ik heb besloten mijn afwachtende houding aan te houden en op safe te spelen. Uiteraard verandert dit zodra de markt het toelaat. Ik blijf dus alert en informeer jullie direct op Twitter zodra ik weer instap. Daar kunnen jullie ook resultaten delen en koersverwachtingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.