Search
Close this search box.

‘Enorme muur van geld’ zal Bitcoin in 2025 naar 1 miljoen dollar sturen – Raoul Pal

De grootste cryptovaluta zal daarvoor “enorm beter presteren dan goud”, zegt de oprichter van Real Vision.

Bitcoin (BTC) die in 2025 1 miljoen dollar bereikt, is “ongeveer goed”, heeft oprichter en CEO van Real Vision Raoul Pal bevestigd.

In een interview met Stansberry Research vorige week zei Pal, beroemd om zijn optimistische houding ten opzichte van Bitcoin, dat er de komende jaren een “enorme muur van geld” in de cryptovaluta zou vloeien.

Pal: Bitcoin staat in de rij voor “enorme” kapitaalinstromen

“Ik denk dat, dat ongeveer klopt, of het nu vijf jaar of zes jaar is”, zei hij toen hem werd gevraagd naar het doel van 1 miljoen dollar.

“We gaan door twee van deze halveringscycli, en voor zover ik weet van alle instellingen, alle mensen met wie ik spreek, komt er een enorme geldmuur binnen. Het is een enorme geldmuur, alleen de pijpen zijn er nog niet om mensen toe te staan ​​het te doen, en dat komt eraan, maar het staat op ieders radarscherm en er werken veel slimme mensen eraan [.] ”

De huidige halveringscyclus van Bitcoin begon in mei 2020 en zal ongeveer vier jaar duren. Naast Pal kijkt een hele reeks analyses naar de impact van halveringen, die het aanbod van nieuwe Bitcoins per blok met 50% verminderen en consistent optimistische voorspellingen doen.

Deze week bevestigde PlanB, de maker van de stock-to-flow-familie van Bitcoin-prijsmodellen, dat BTC/USD op schema ligt om na mei met een orde van grootte te stijgen.

In termen van de “wall of money”, ondertussen blijven de buy-ins van zakelijke Bitcoin deze maand zich voordoen, meldde CoinTelegraph.

“Ik denk dat het niet komt omdat de wereld instort; het is omdat er adoptie zal zijn door de echte grote kapitaalpools, ‘vatte Pal samen.

“Waarom zou ik een goudtoewijzing hebben?”

Pal onthulde ook dat hij zijn goudinvesteringen zou willen verkopen en omzetten in Bitcoin vanwege de superieure prestaties van laatstgenoemde.

Ondanks dat hij geen “afkeer” had van goud en voorlopig in beide activa belegd bleef, was de toekomst ondubbelzinnig scheef in het voordeel van Bitcoin, zei hij.

“… Als je de macrokans krijgt, als het allemaal gebeurt – Bitcoin begint uit deze patronen te breken die het aan het vormen is, het zal enorm beter presteren dan goud, daar ben ik 100% zeker van. In welk geval, waarom zou ik een goudallocatie hebben? ”

Ook hier is Pal niet de enige. Zoals Cointelegraph opmerkte, hebben analisten, waaronder statisticus Willy Woo, voorspeld dat Bitcoin zich losmaakt van de traditionele activacorrelatie om zijn eigen weg te vinden. Het tijdsbestek is onduidelijk, maar Woo vorige maand verwachtte niettemin dat het ‘binnenkort’ zou gebeuren.

Volgens een nieuw rapport van Stack Funds, aanbieder van crypto-indexfondsen deze week, is er ondertussen ondersteuning voor BTC/USD om naar 15.000 dollar te stijgen na de Amerikaanse verkiezingen in november.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.