Search
Close this search box.

Eth2 wordt de derde grootste staking-netwerk naarmate Ether groeit naar nieuwe ATH’s

Nu Ether blijft schieten naar nieuwe recordhoogtes boven de $1.500, is Eth2 nu de derde grootste crypto-asset in termen van ingezette activa.

De prijsstijgingen van Ether terwijl het recordhoogtes bereikte, hebben Eth2 ertoe aangezet om te worden gerangschikt als het op twee na grootste netwerk op basis van ingezet kapitalisatie. Dat is ondanks het feit dat momenteel slechts 2,09% van het aanbod van Ethereum is opgesloten in Eth2.

Op 2 februari duwde Ether naar nieuwe recordprijzen boven $1.480, waarbij ETH momenteel $1.550 test na een winst van 12% in 24 uur.

Met momenteel bijna 2,5 miljoen ETH opgesloten, is de ingezette kapitalisatie van Eth2 gelijk aan $3,6 miljard.

De prijsstijgingen stuwden Eth2 voorbij Avalanche’s $3,4 miljard aan ingezette activa, waarbij Avalanche’s ingezette kapitalisatie 69,5% van het aanbod van Avalanche vertegenwoordigde.

Momenteel is Polkadot het grootste crypto-actief op de maatstaf, met 60% van het aanbod op slot, wat neerkomt op $10,8 miljard, gevolgd door Cardano met 71% van het aanbod op een totaal van bijna $9,5 miljard.

De stortingen op Eth2 zijn gestaag blijven groeien sinds het ontstaan ​​van zijn beacon chain genesis in begin van december. In januari werd bijna een miljoen extra Ether geblokkeerd om uit te zetten, terwijl het totale aantal Eth2-validators met 55% toenam van 49.200 naar 76.200.

Sinds het begin van het jaar heeft Ether 70% gewonnen ten opzichte van Bitcoin op de ETH/BTC-markten, met ETH momenteel binnen 5% van het testen van zijn lokale high op 0,045 BTC vanaf 25 januari – wat Ether’s hoogste niveau was ten opzichte van BTC sinds augustus 2018  .

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.