Search
Close this search box.

Bitcoin programmeur Jimmy Song over Bitcoin, zijn boek en de Nederlandse cryptomarkt

Afgelopen maandag hadden wij een exclusief interview met Bitcoin-programmeur en columnist Jimmy Song. In het interview was hij erg openhartig over de Bitcoin (BTC), de komende soft fork voor SegWit, de wijzigingen in het Lightning Network, Bitcoin SV-voorman Craig Wright en de Nederlandse markt voor cryptomunten. Daarnaast bespraken wij zijn boek, dat in maart uitkomt. Ben jij benieuwd naar de toekomst van Bitcoin? Je hoort het hier, alleen bij Cryptoclan.nl.

Wie is Jimmy Song?

Jimmy Song is Bitcoin-programmeur, ondernemer en vaak gekozen tot een van de meest invloedrijke influencers op het gebied van Bitcoin en Blockchain. Ter ere van zijn nieuwe boek, ‘programming Bitcoin’, dat in maart verwacht wordt sprak hij met ons over de toekomst van Bitcoin en actuele ontwikkelingen op het gebied van cryptomunten. Ook nam hij geen blad voor de mond toen we BitcoinSV-voorman Craig Wright bespraken. Hij blijkt verrassend goed bekend met de Nederlandse crypto-community en bespreekt tot slot een leuke verrassing.

Soft fork SegWit en update Lightning Network

Ten aanzien van de toekomst van de Bitcoin op technisch gebied kijkt hij vooral uit naar de komende soft fork van SegWit en de verbeteringen die er voor Lightning Network op stapel staan. Over Proof of Stake (PoS) is hij duidelijk minder positief. Gisteren schreven we hierover een uitgebreid artikel, dat je hier kunt lezen. Het daar getoonde interview is een fragment uit het hele interview, dat je hierboven ziet.

Jimmy Song over de Nederlandse cryptomarkt

Jimmy Song is verrassend goed bekend met de Nederlandse cryptomarkt en is bijzonder positief over de manier waarop ‘Nederland’ Bitcoin en cryptomunten omarmt. Ook hier praat hij uitgebreid over.

Meer met en over Jimmy Song + verrassing

Zoals Jimmy Song aangeeft is hij in februari 2019 in Londen om een tweedaags seminar over ‘programming Blockchain’. Je kunt je via zijn site opgeven en dit intensieve seminar om Blockchain programmeur te worden volgen. Ook kun je zijn boek nu alvast in de voorverkoop bestellen bij Amazon. Zoals we in het interview bespreken heeft Jimmy Song een leuke verrassing voor je in petto als je ons het aankoopbewijs van jouw boek mailt. Dit kan via het info-ad adres. Tot slot kun je natuurlijk ook het profiel lezen dat wij eerder over hem schreven.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.