Search
Close this search box.

Gereguleerde crypto-uitwisseling door Huobi gelanceerd in Maleisië

Het vlaggenschip van crypto-exchange Huobi Group, Huobi Global waarvan het hoofdkantoor in Singapore is gevestigd, heeft misschien een rotsachtige val ervaren in 2020. Dat is in ieder geval zo volgens geruchten en een circulerende FUD. Vandaag, 27 november, heeft het merk beter nieuws te melden. Een ander, onafhankelijk platform wordt gelanceerd met een licentie om de naam Huobi te gebruiken.

De nieuwe Huobi Labuan, gericht op de Maleisische markt, lanceert handelsdiensten. Deze diensten zijn gelanceerd, kort nadat hij in september 2020 een vergunning voor het verhandelen van digitale activa heeft verkregen van de Maleisische autoriteiten. Er zal een eerste proefperiode van negen maanden uitgevoerd worden.

Het nieuwe platform zal crypto-spot en derivatenhandel kunnen aanbieden voor meer dan een dozijn cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH), EOS en Huobi’s eigen token. Huobi Labuan zal werken als een lokale operationele partner van Huobi Cloud met betrekking tot de infrastructuur. Vandaar dat Huobi Labuan de gevestigde handelstechnologie van Huobi zal gebruiken voor zijn lokale digitale transaction brokerage services.

Zoals gemeld, is Labuan slechts de laatste in een reeks van erkende Huobi-platforms of dochterondernemingen. Huobi is een zeven jaar oud merk dat voet aan de grond heeft in onder andere Thailand, de Verenigde Staten via strategische partner HBUS, Argentinië en Turkije. Om er maar een paar te noemen. Ondanks de turbulentie op het gebied van regelgeving waarmee beurzen nu in bepaalde rechtsgebieden worden geconfronteerd, is Huobi zijn aanbod blijven uitbreiden

Huobi heeft zich verder bezighouden met de DeFi-ruimte en gedecentraliseerde internetprojecten zoals Filecoin. Op het moment van het nieuws is Huobi Global de tweede geplaatste crypto-spotbeurs op basis van dagelijks verhandeld volume en in de grafieken van de derivatenbeurzen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.