Google-aandelen overtroffen door de marktkapitalisatie van cryptocurrency die $ 1,4T bereikt

Kort nadat Tesla van Elon Musk officieel hun investering in Bitcoin (BTC) aankondigde, hebben cryptocurrency-markten een belangrijke mijlpaal bereikt. De cryptomarkt heeft voor de eerste keer in de geschiedenis de GOOG en GOOGL van Alphabet overtroffen in termen van marktkapitalisatie. De totale marktkapitalisatie van cryptovaluta $ 1.413 biljoen bereikte op 10 februari.

Hiermee werd de marktkapitalisatie van klasse-A- en klasse-C-aandelen van Google overtroffen. De marktkapitalisaties van GOOGL en GOOG bedragen respectievelijk $ 1,39 biljoen en $ 1,404 biljoen op het moment van publicatie. Begin januari werd de grens van $ 1 biljoen overschreden, doordat de marktkapitalisatie van cryptovaluta’s in een stroomversnelling waren gekomen tijdens een aanhoudende cryptorally dit jaar.

De marktkapitalisatie van Tesla, die op het moment van publicatie rond de $ 815 miljard bedroeg, werd eerder overtroffen door de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta. Op 8 februari deed het bedrijf een enorme aankondiging, kort nadat de cryptomarkten de marktkapitalisatie van Tesla hadden overtroffen. Hierbij rapporteerde Tesla een investering van $ 1,5 miljard in Bitcoin aan de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten.

In termen van marktkapitalisatie, plaatst de recente pomp van Crypto, deze markt nu achter Amazon, Microsoft en Apple. Bitcoin en Ether (ETH) bereikten nieuwe recordhoogtes van respectievelijk meer dan $ 48.000 en $ 1.800, voordat crypto-marktkapitalisatie het record vestigde. Sommigen speculeerden in de branche dat Apple de volgende institutionele speler zou kunnen zijn die de crypto-activa zou gaan gebruiken. Na Tesla’s officiële overstap naar Bitcoin-investeringen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.