Grayscale, gefocust op DeFi, onderzoekt nog 13 crypto-activa voor zijn trusts

Grayscale, institutionele vermogensbeheerder, heeft aangekondigd dat er momenteel 13 andere crypto-activa worden overwogen voor zijn reeks crypto-beleggingstrustproducten. Op 18 juni werden de toekomstige activa onthuld die voornamelijk de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) vertegenwoordigen. Zoals 1inch, Bancor, Curve, Kava, Kyber Network, Loopring, Polygon, Ren, Universal Market Access en 0x.

Aan Grayscale’s lijst van overwogen cryptocurrencies zijn ook de native tokens van high-speed schaalbare blockchain-netwerken Solana, Near en Dfinity toegevoegd. Het totale aantal assets dat door Grayscale wordt onderzocht komt met de nieuwe toevoegingen op 31. Producten die de prestaties van 13 verschillende assets volgen, worden momenteel door Grayscale aangeboden.

Niet elk actief dat overwogen wordt, zal worden omgezet in een van zijn beleggingsproducten, benadrukt Grayscale. En het lijkt zeker het geval te zijn voor eerder aangekondigde activa die worden overwogen, zoals Cardano, Eos en Tezos. Op 17 maart introduceerde Grayscale vijf nieuwe trusts en lanceerde producten voor Basic Attention Token, Chainlink, Decentraland, Filecoin en Livepeer.

Momenteel vertegenwoordigen deze vijf trusts slechts 0,1% van de $ 34,4 miljard aan beheerd vermogen (AUM) van Grayscale. De trusts van Grayscale vertegenwoordigen 75% van in totaal $ 44,3 miljard aan activa die worden beheerd in institutionele crypto-investeringsproducten, volgens CoinShares. Van de totale AUM van Grayscale vertegenwoordigt de Grayscale Bitcoin Trust 73%.

Bovendien vertegenwoordigt het meer dan 56% van de gecombineerde activa die worden beheerd in crypto-investeringsproducten in het algemeen. Dit jaar heeft de Ethereum Trust van het bedrijf ook groei gezien, goed voor bijna 22% van het beheerde kapitaal. Samen vertegenwoordigen alle andere trusts die door Grayscale worden beheerd, ongeveer 5% van de AUM van het bedrijf.

Er is, sinds begin 2021, meer dan $ 2,3 miljard geïnvesteerd in de trusts van Grayscale.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.