Search
Close this search box.

In Wyoming zijn crypto-weddenschappen voor online sportweddenschappen nu legaal

Een nieuwe wet is door Wyoming aangenomen die online sportweddenschappen in de staat legaliseert. Zo kunnen gokkers hun accounts bij bookmakers financieren met behulp van cryptocurrencies. Op maandag ondertekende gouverneur Mark Gordon, House Bill 133, tot wet, met nieuwe richtlijnen die naar verwachting vanaf 1 september van kracht zullen worden.

Wyoming wordt Door deze stap de tweede staat in de Verenigde Staten die online sportweddenschappen toestaat. De wetgevende macht van de staat erkende crypto als een geschikt middel om stortingen te doen op online sportweddenschappen, als onderdeel van het wetsvoorstel. Crypto’s, evenals digitale en virtuele valuta kwalificeren als kasequivalenten, volgens de definities in artikel 1 van de wetgeving.

Dat betekent goedgekeurde activa die in contanten kunnen worden omgezet voor gebruik bij online wedden op sport. Gokkers kunnen onder meer ook reischeques, kassa’s, postwissels en creditcards gebruiken om hun rekeningen bij online bookmakers voor sportweddenschappen te financieren. Los van crypto’s. Er is een regel voor toekomstige licentiehouders voor online sportweddenschappen die vergunningen willen verkrijgen van regelgevers in Wyoming.

Zij zullen in minstens drie Amerikaanse rechtsgebieden online gokdiensten moeten aanbieden, volgens de bepalingen van het wetsvoorstel. Het erkennen van crypto’s als goedgekeurd kasequivalent is het nieuwste voorbeeld van het liberale beleid van Wyoming tegenover cryptocurrencies. Wyoming is inderdaad de eerste staat in de VS die cryptostortingen voor online gokken toestaat.

Britse bookmakers mogen ondertussen sinds 2016 cryptocurrency-betalingen op hun platforms accepteren. Wyoming wordt, met zijn vriendelijke houding tegenover cryptocurrencies aangeprezen, als een opvallende kans om de dominantie van Delaware op het gebied van zakelijke integratie uit te dagen. In Wyoming zijn crypto-tokens sinds 2018 vrijgesteld van effectenregelgeving.

Caitlin Long, CEO van de digitale bank Avanti Financial Group, zei in februari dat blockchain-bedrijven meer op de hoogte waren van de voordelen van crypto-integratie die Wyoming vergeleken met Delaware bood.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.